moni2111 23 Юни 2012 #201 ж Честита нова творба. Край на вълненията. Виждам, че и цветове са сменили.Аз се разведох с тази фирма.
ж Честита нова творба. Край на вълненията. Виждам, че и цветове са сменили.Аз се разведох с тази фирма.
Tooth 23 Юни 2012 #202 Танче иконата ти е станала много хубава :clap:Колкото до фирмата и аз май не съм много очарована от нея.
Танче иконата ти е станала много хубава :clap:Колкото до фирмата и аз май не съм много очарована от нея.
TDK 13 Август 2012 #203 Благодаря ви! :kissyou: Да покажа и тези графики, които уших. При пеперудките използвах конци Рефлекта, за да им заблестят малко крилцата.
Благодаря ви! :kissyou: Да покажа и тези графики, които уших. При пеперудките използвах конци Рефлекта, за да им заблестят малко крилцата.
ANIMONI 14 Август 2012 #206 Танюша ,не съм свикнала да виждам в албума ти еднодневки-добре дошла в клуба на калпазанките.
Val4e 14 Август 2012 #207 И Иконата и графиките са прекрасни, може ли да помоля за схемите на графиките!
TDK 14 Август 2012 #208 Много ви благодаря, мили момичета!:kissyou::kissyou::kissyou: За пръв път шия графики и се оказа, че ми беше много приятно. ANIMONI, ших ги за подарък на много скъп за мен човек. Исках да ги направя пет, но не успях да се справя със срока. Val4e, веднага ти изпращам схемите.
Много ви благодаря, мили момичета!:kissyou::kissyou::kissyou: За пръв път шия графики и се оказа, че ми беше много приятно. ANIMONI, ших ги за подарък на много скъп за мен човек. Исках да ги направя пет, но не успях да се справя със срока. Val4e, веднага ти изпращам схемите.
LENKA 14 Август 2012 #209 Танче,:clap:за графиките много са нежни но, очите ми останаха в иконата много е красива
lili2024 15 Август 2012 #210 Гоблените ти са уникални.Особенно много ме впечатлиха мънистените ти произведения.Шапка ти свалям
leti_at 18 Август 2012 #212 За първи път се впечатлявам от мънистените гоблени ( до сега ми изглеждаха прекалено натруфени), но твоите икони много ми харесват и рамките им са подбрани с вкус! А дамите са много стилни!:clap:
За първи път се впечатлявам от мънистените гоблени ( до сега ми изглеждаха прекалено натруфени), но твоите икони много ми харесват и рамките им са подбрани с вкус! А дамите са много стилни!:clap: