Ето ги и моите малко гобленчета!

• Началник на темата Началник на темата rascit0
  • Начална дата Начална дата
Чудесен старт и да обогатяваш редовно колекцията си!
Успех!:thumbup:

И аз споделям мнението на другите момичета,че старта е чудесен:)
След като началото е сложено,значи ще има да се радваме на твои гоблени и в бъдеще:)Браво:)

Този гоблен Нина го шия на внучката ми, когато го снимам готов ще го пусна, а Свети Николай ще се опитам да го кача пак

НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ

:idea:Доста време не съм показвала ушити от мен неща. Не съм показвала и в етапи защото нямам нужната техника. Но сега ще Ви покажа с какво се занимавах през това време:loveglasses:Надявам се да ви харесат. Св. Петка е вече подарена на църквата, а Канадска мадона е вече в рамка, но като я снимам ще я покажа. Имам още няколко които съм започнала и понататък ще покажа и тях/като ми ги снимат

Здравей и от мен.Чак сега разгледах гоблените ти,но останах очарована!:clap:Св.Николай е невероятен.:loveglasses:
Ползотворно шиене занапред:kissyou:

:hello: Сега разгледах твоята колекция и аз. Поздравления, Раши-то е много сладко и нежно. И ти пожелавам по-често да показваш нови попълнения. :clap:

Ето я и Майчина усмивка в рамка, утре на 24 май ще я подаря на дъщеря ми и зет ми по повод годишнина от годежа им.

привет

Здравейте , момичета! От доста време не съм показвала с какво се занимавам . Умишлено не съм направила етапи , защото нямам нужната техника да снимам, а предпочитам крайният резултат.

Този гоблен е подарък за съпругът ми послучай рожденият му ден . Понеже е запален шахматист и реших да го изненадам , а вярвайте ми - изненадата беше повече от приятна:PP

Следва " Зовът на дивото" .Той ми беше подарен на изложбата , която направихме няколко колежки от Общинска администрация. Предварително се извинявам , че не е изгладен , но желанието ми да го покажа надделя

Назад