Ето ги и моите малко гобленчета!

• Началник на темата Началник на темата rascit0
  • Начална дата Начална дата
Понеже знам , че в един дом трябва да има и коне се спрях на " Щастливите коне". Те са готова комплектовка. Взех ги от магазина на Ради и Санита. Ето до тук съм ги докарала.

Много красиви неща си избродирала, но много ме впечатли подаръка за съпруга ти!!!! Поздравления :clap: :clap: :kissyou:

Ей, Лидка, кога успя да ги качиш?:confused: Докато ти дадох снимките и...вече са на линия. Прекрасни са. Но повярвайте ми момичета на "живо" са още по-красиви.:idea:

благодаря

Момичета, много Ви благодаря за милите думи:kissyou:. Чак ми поникнаха крилца. Толкова много красоти има , които искам да ушия че няколко живота няма да ми стигнат:(.

Твоите „малко гобленчета“ започват да стават повечко:D,а най- важното е че са много хубави.Поздравления!:kissyou:

Впечатлена съм от новите ти творения, но най-вече от шахматното.:clap::clap: Как няма да е изненадан съпругът ти като и тематиката е страхотно попадение, и изпълнението - майсторско!:kissyou:

Аууууу едва успях да си намеря темичката, ами така е щом не качвам нищо, затова сега ще покажа няколко неща. Първият гоблен е подарък за майка ми

А това е моята молитвичка / това са първите ми опити с кръстчета/и Щастливите коне

Последно редактирано:
Имам и доста започнати. Не съм снимала миналогодишните ми опити за картички, защото бързах да ги подаря и забравих да ги снимам. Ще се опитам да снимам всичко което съм започнала, но когато фотографът ми е свободен.

Страхотни попълнения към колекцията ти :clap:, а подаръците са чудесни и със сигурност ще зарадваш техните притежатели.

Назад