гоблените на Sanita

• Началник на темата Началник на темата sanita
  • Начална дата Начална дата
Последния от готвачите,но за мен първи:)))Ключът не е оригиналния,а от конци интернационал-остатъци от конци де:)))))))))

:confused:Да покажа и моя малък принос от подаръците на пазарджишката група за националната среща.

:confused:Обещах да покажа резултата от Авантюрата за която нямаше желаещи.Не успях да избегна отблясъка на стъклото при снимането!

Ауууууууу пет, много си ги харесала явно тези мънистени икони.
Ти ли си събираш мънистата или ти идват с панамата-холост?

Соня, добре си изтупала прахта от темата:D поздравления и за готвача и за иконите и за дреболийките. Готвача обаче ми е фаворит и не само защото в този кучи студ много върви с винце, а е и най-веселия от цялата серия.:clap:

:clap: Разкошни работи! Всичките са една от друга по-хубави. Но аз най-обичам дреболийки и всичките орнаменти и джунджурийки най ме спечелиха - страхотни са :idea:

:D Благодаря момичета,че надничате в страничката ми!Цецка до сега са готови две,от които едната е А3.Получавам само холста,а с мънистата се справям сама.Налагало се е до сега да поръчам само три цвята за тази икона.

Дреболийките отнемат много време:idea: .Честито и браво за търпението .Много е красива джунджурийката!:D:clap:

Аз си мисля, че сега ще покажеш Неувяхващят цвят готова. А ти ни заблуждаваш с малки дреболийки. :kissyou:

:D Цецка,в момента съм дала шанс на един отдавна започнат гоблен и се разтоварвам с тези джунджурийки отвреме навреме.Неувяхващия цвят малко по нататък,защото на стария гоблен се старая да ушия поне 400-500 бода на ден и за мънистата ми остава малко време.:confused:

Назад