гоблените на Sanita

• Началник на темата Началник на темата sanita
  • Начална дата Начална дата
:D А това е последното ,което уших и рамкирах.Комплектовката ми е подарък от Marji за една от игрите и първият ми гоблен с кръстчета. Има още ,ама по-нататък:D

:D Да покажа първото от писмата довършено и рамкирано.От такъв фотограф толкова.:D:D:D

Последно редактирано:
:confused: Нищо сериозно напоследък.Това сърчице рускините наричат пинкип.С него участвам в игра в руски форум:gipsy:Всеки месец се изработва по една такава дреболия.За февруари трябва да е обемна звезда.

Последно редактирано:
игра

:D Ето и втората дреболийка за играта в руския форум.Кажете си мнението,моля!За март месец трябва да мисля обемно яйце.Моля и приемам и схемички даже.

Да ви покажа и последното си попълнение в колекцията вече рамкирано и още една дреболийка за играта в руския форум.

:confused:Да си освежа малко темичката:D
Последният пейзаж е вече в рамка и печели бронзово медалче в руски форум.Ама като не съм добър фотограф не можах да избегна отблясъците от стъклото.

Това е поредната миниатюрка игленик-лотос,който направих за руския форум.Ако има нещо по-трудно от това да съм правила здраве му кажи.Показвам ви го как изглежда отгоре,отстрани и отдолу.

:D:D Аз като пърле пред майка,но тъй като другарчето ми си е получило подаръка показвам част от подаръците вече и тук в готовите.
:kissyou:

:confused:Подарък за приятел с друга религия!АЛЛАХ да пази всички съфорумки,които я изповядват!

:D:D:D Май само за мъничета и подаръчета имам време напоследък.Мънистена буквичка отново за приятел:kissyou:

Последно редактирано:
Назад