Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ето и моето разочарование.Гоблена които уших е комплектовка на някаква софийска фирма.![]()
Преди година ших гоблен за едно бебе и първоначално се ориентирах към този модел-графика
Преглед на прикачен файл 100219
изпратиха ми схемата и го започнах,но искам да предупредя всички,които решат /случайно/ да го шият-цветовете се сливат и образа става разлят.
Аз поне се разминах с малко шиене,защото се отказах рано и в крайна сметка направих друго много по-красиво гобленче за детето.
Никой не е застрахован,независимо какъв стаж има в шиенето!:idea:
Ние ти вярваме:idea:,но покажи малко да видим!:kissyou:
Ето и моето разочарование. С много голямо желание си купих конците и започнах да шия, но като стигнах до някаде ми се изчерпа желанието да го шия. Много еденични и пръснати бодове. Мисля че краиния резултата няма да е сполучлив и затова и аз го наврях в дъното на един шкаф да не го гледам, че ме хваща яд.![]()
Споделям моят опит.Ако искате никога да не сте прецакани препоръчвам ви фирми Солария и Гинокардия.Скоро ще видите моята колекция от ушити гоблени
Ето и моето разочарование.Гоблена които уших е комплектовка на някаква софийска фирма.![]()