Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sidika, на мен този гоблен ми харесва и мисля някой ден да го ушия, ако се появи другия вариант на някаква китайска фирма, на която гоблените изглеждат доста добре ушити.
Това е ключът на бебето и според мен е сгрешена комбинацията на знака звездичка,защото при така оказаната комбинация се получават прекалено тъмни петна върху светлотото изображение.Аз уших 1/4 и мисля да го довърша,но ми е неприятно когато моето изображение се отличава прекалено от оригинала...:kissyou:
Да си призная честно и аз имам един такъв неуспех.Много ми хареса картинката от нета и когато започнах да шия разочарованието беше много голямо.И за да не се ядосвам просто отрязах ушитото и използвах панамата за кончетата.Ще ви покажа картинката ,за да не се излъже друг
Ето и моето разочарование. С много голямо желание си купих конците и започнах да шия, но като стигнах до някаде ми се изчерпа желанието да го шия. Много еденични и пръснати бодове. Мисля че краиния резултата няма да е сполучлив и затова и аз го наврях в дъното на един шкаф да не го гледам, че ме хваща яд.![]()
Да ви кажа, май наистина трябва да се внимава много с конците ...
Това го завърших вчера, съжалявам че нямам фотоапарат да ви го покажа, но успях да го докарам като цветова гама и наситеност на цветовете като на първата снимкаИначе щеше да е бледо като втората, а на мен определено ми стои постно и не както трябва ... Сменях цветове като за световно, но резултата си заслужаваше и сега с удоволствие му се радвам на стената
![]()
![]()
![]()
Да ви кажа, май наистина трябва да се внимава много с конците ...
Това го завърших вчера, съжалявам че нямам фотоапарат да ви го покажа, но успях да го докарам като цветова гама и наситеност на цветовете като на първата снимкаИначе щеше да е бледо като втората, а на мен определено ми стои постно и не както трябва ... Сменях цветове като за световно, но резултата си заслужаваше и сега с удоволствие му се радвам на стената
![]()
![]()
![]()