Внимание!ЛЪЖА!!!

• Началник на темата Началник на темата veni_3000
  • Начална дата Начална дата
Как няма да ми каже, та това са 30 лева все пак, а не ми е казал за 3-то лева, защото- цитирам- " беше някаква дребна сума, бележката е при гоблена". И така намерих въпросната бележка....
На нея пише името на гоблена и сумата от 3 лева за сканиране. В най-скоро време ще я сканирам и ще трябва да ми кажете къде и да я сложа за за я видите с очите си....
:oops:

Аз пък не вярвам на нито една фирма,
мисля че всички са мошеници и само ни взимат парите за сканиране и снимане.
Според мен 30 лева е безумна цена за такава услуга :mad:

pakpak ти сякаш се обиди няма нужда да ни показваш касов бон никой не е казал че ни лъжеш , извинявай много ако с нещо сме те обидили но твоето мнение е също много важно.Ние просто си разсъждаваме защо госпожата взема различни суми ,нали затова отворихме темата да си казва всеки мнението , защото например аз съм от Добрич и не мога веднага да отида до Плвдив ,затова попитах дали някой е чувал за въпросната госпожа, и да си призная честно за себе си получих отговор дано и другите да са разбрали за какво става въпрос.А пък може и да греша отговора ще оставим за блиското бъдеще . :yes: [/b][/i][/url][/list][/list][/code][/quote][/u]

Радос каза:
Аз пък не вярвам на нито една фирма,
мисля че всички са мошеници и само ни взимат парите за сканиране и снимане.
Според мен 30 лева е безумна цена за такава услуга :mad:

Според мен също 30 лева са много за сканиране, особено след като стринка ми ми обясни каква е процедурата - елементарна, процедура която можем сами да направим в къщи.

До колкото знам за около минута трае цялата процедура,
слагат гоблена на една маса и с един цифров фотоапарат
му правят няколко снимки и готово. Не съм сигурна,
може и да греша :?

Стринка ми каза че ги сканират на скенер, а не с цифров фотоапарат.

здравейте

paky каза:
Стринка ми каза че ги сканират на скенер, а не с цифров фотоапарат.
Здравейте отново от мен:заснемането с цифров или дигитален фотоапарат не е сканиране... :lady: при мен се получи така:до РС имаше голям скенер, в него постави гоблена/сиси/понеже е по-голям от скенера,го раздели на 4 части, като всяка една я увеличи на РС-то да види дали няма пропуснат бод, разглежда го поне 30 минути,след това го качи на РС-то и - 30 лева за услугата...ако стане продажба,добре,ако до месец не се яви клиент - изгаряш...съжалявам, но това е голата истина.Аз също имам и фактури,и договори,само че фирмата е със Старозагорска регистрация.Нали знаете поговорката - битият си бит... :mad: Може би аз съм попаднала на този изрод/беше мъж/,дано да не попада друг от вас...

30 лв. за сканиране си е много скъпо не се влага никакъв консуматив нито пък машината е скъпа :evil: .
За сравнение само ще кажа че при нас в копи центъра е 1 лв. за А3 формат (297/420 мм.) и то на профисионален скенер с възможно най - много екстри :mad:

с

Хм каква е тази фирма със старозагорска регистрация ? :?:
аз съм от Стара Загора но нищо такова не съм чула.
За коя фирма става въпрос? :?

вижте тук има много обяви но....
http://www.dalavera.net/list.php?61

И аз съм от Стара Загора. Преди около 2 години видях обява във вестник "Биснес-поща" за фирма, която изкупува гоблени, имаше стационарен телефон. Обадих се да попитам къде е офиса. Госпожата ми каза, че е в Дома на строителя, но не ми каза нито на кой етаж, нито кой е офиса. На запитването ми каза, че няма табела на вратата и за да отида, трябва да имаме предварителна уговорка. Не изкупували готови гоблени, а ти дават готова комплектовка, с намерението след като ушиеш гоблена, да го продадат СЪС СИГУРНОСТ :yes: , но както беше писал още някой преди време, като гаранция, че няма да се отметнеш и да си запазиш гоблена за себе си, трябваше да се заплати някаква много голяма сума :shock: , не си спомням точно, но беше 2-3 ПЪТИ по-висока от цената на същия гоблен в магазин за гоблени. Повече не им се обадих. :no:
За друга фирма в Стара Загора не съм срещала информация.

Преди известно време една моя близка ми се оплака че преди две години взела гоблен за шиене срещу заплащане от някаква Софийска фирма,а когато дошло време да го вземат и казали да си прави гоблена каквото иска.Сумаета която и взели е 280лв. ,а гоблена се казва Възкресение/на Вилер/.Тя понеже все още не си е прекарала интернет помоли мене да пиша в форума да не се лъжат и други хора като нея защото все още пускали обяви че дават надомно шиене на гоблени
ТЕЛ:029871468
София
ул.Мария Луиза №25 ет5
Ася Кирова

Здравейте

:lady: Точно както описват Валя и Вени-3000 се случи и с мен;намерих обява във вестник за надомно шиене на гоблени,отидох на адреса и ми предложиха няколко модела-избрах си "Портрет с дъщерята".Тогава занесох и "Сиси" за продаване...Сключихме договор, като трябваше да заплатя за взетия гоблен 250 лв. като гаранция...макар че според мен трябваше те да ми заплатят аванс за работата си...След окол 3 седмици отидох отново до "офиса им"/бяха наели апартамент под наем/ и занесох ушитото през това време-около 1/3 от гоблена беше готов, защото така беше по договор - да го носиш да проверяват начина на изработка...Те малко се смутиха,защото не очакваха да го шия толкова бързо, а аз току-що се бях пенсионирала по болест и вложих всичкото си време да шия,да изкарам някой лев... :( Одобриха го и казаха да продължа...Точно след 2 дни вече бяха освободили апартамента... Гоблена си остана за мен на сравнително висока цена.От тогава съпругът ми не дава да продумам да шия надобно на друг.Договора го пазя като "обица" но покрай ремонта не мога да го отрия сега... Ще ви дам данните,като го намеря.Пазете се от такива фирми-фантоми!!!

Пенка фирмата от която ти си взела гоблена я няма вече но тая за която аз говоря я има и продължава да лъже най безочливо, дори сега да им се обадите ще ви предложат гоблени за шиене ,а даже и ти "продават твой ушит гоблен" ако им дадеш пет лева.Лошото е че в България няма правосъдие за такива мошенници и ни остава единствено да си ги говорим нещата помежду си,но пък дано повече хора да видят за да не се лъжат и те.Тая моя близка даже попаднала и на някакъв господин който пък се интересувал от доходите и защото иначе не можел да работи с нея,някой ден като я видя ще напиша и неговия номер . :evil: :twisted:

Veni_3000 е права - тази фирма и в момента пуска обяви в интернет - този телефон съм го виждала в сайт за обяви.
Съгласна съм че нищо друго не можем да направим освен да говорим за това.
Но ми е страшно неприятно, че има хора които ни лъжат така. :mad:

Днес във в-к "Позвънете" попаднах на обява за изкупуване на гоблени. Даден е само GSM 0897558281 и никаква друга информация. Някой попадал ли е вече на този телефон :?:

Аз не съм се обаждала на този телефон и не мога да ти кажа нищо. Можеш да позвъниш и ако има записано съобщение да се обадиш на телефони, започващи с 088134.... да знаеш че работата не е чиста.

Гост, забравил си цветето, кафето и целувката.....................Ако няма какво да ни кажеш и не ти е интересно просто не влизай във форума.

Порадвайте се още малко на хубавото мнение. Вижте какви иконки предлага форума и след няколко дни ще го изтрием :idea:

darri, благодарим Ви, че поехте нашите задължения за момент :)

Назад