Ето малко и от мен

• Началник на темата Началник на темата BIBETO
  • Начална дата Начална дата
Най-накрая и аз се реших да се покажа с някои от моите готови работи. Е, не ми се смейте много, все пак съм в групата на "Видни гобленарки" само от една година. :idea: :idea: :D
Това ми е първият "сериозен" гоблен - с него станах и фен на Гобленсет. Само че реших, че зададените цветове не ми се нравят много и смених почти всички по мое усмотрение.

Тези Девойки на Реноар ги завърших наскоро. Само дето нещо не съм очарована от рамката, която им монтирах, но ще се сменя.

Момичета, много ви благодаря за хубавите думи !:kissyou:
Сега завърших Кучета пред камината със сменените цветове - обещах да ви я покажа. Само дето снимката е доста размазана и осветена, така че не се виждат действителните цветове. Ще сложа до нея и оригиналната картинка. Дано да ви хареса измишльотината ми.:confused: :confused:

Най-накрая се организирах и аз да покажа какво ново сътворих :D :D
Това е гарафика - никога до тогава не бях шила подобен модел, но ми достави страхотно удоволствие. А пък има и Сетер.....:D
( Ужасна е снимката, :( но ще добиете представа )

Тези цветенца опитах да видя как се шие на щампа - честно казано мисля повече да не пробвам...

Този Велик Маестро го ших от схеми от нета - само дето смених всички оригинални цветове ..... дано да одобрите избора ми...

А това са последните ми Девойки - уж бяха за подарък, пък цъфнаха на стената в къщи :D :D :D
Ето я едната.....

Ей, пак да покажа какво завърших вчера. Това "творение" е по картина на Леон Енгелен - "Фермата" - поне така прочетох някъде. Не гледайте, че е кривичко - завършила съм го точно по схемата, надявам се в рамка да го изправят.:(:D Обаче единия кон ми разказа играта - като го уших първоначално той изглеждаше като д-р Ханибал Лектър, барабар с маската :D:D - доста страховито:D Промених си го по мой почин, дано да ви се хареса..........

Вчера завърших този Исус и понеже е за подарък и днес ще отхвърчи по предназначение бързам да се изфукам какво сътворих :D:D

Да покажа какво завърших наскоро. Само дето такава страхотна снимка съм направила, че трудно се разбира това Девойка ли е или Шварценегер:D:D:D Да ме извините.......моля!

А, да си сложа и тези приятели при завършените. Добре, че беше играта - Втори шанс ..........И тази снимка е ....:(

Ето какво сътворих последно! Сега е в група "Чакащи" за рамка, ама кога ще станееее...Само дето отново картинката ми е мътна:(

Ето ме пак! Отчитам се!:D
На тази девойка опитах да сложа ламе, но нещо не ми се хареса и затова карах както ми падне. Е, сложих и някое и друго камъче за блясък:D:D.....

Назад