Ето малко и от мен

• Началник на темата Началник на темата BIBETO
  • Начална дата Начална дата
Да взема да се включа пак!!!:greeneye:Тази фирма Dimensions започна да ми действува като опиат - опитах веднъж и сега нямам спиране:idea:. Ето тази сладка портичка я завърших с огромно удоволствие и веднага да се изфукам :D Е, за снимкатааа..............

Много време мълча, ама и не съм влизала във форума - нещо нямам време, а и иглата май я позарязах. :idea: Общо взето освен, че съм затънала в едни треви, папрати и джоджен на поредния Дименшънс - Разходка в парка, и блуждая над Климпт за подарък, само някакви мъничета докарах . Ама поне ще ви ги покажа - да не кажете, че съвсем съм се :sleepy:
Ей ги първите :

Е, това са мъничетата - ще са за подаръчета. Много благодаря за хубавите идеи на Juliana231 - Юле, много , много хубави идеи даде!!!!
А този отхвърча за Коледен подарък :

Ето го новия Dimensions - абе, бързичко става - за седмица, но нещо не съм очарована , може би тръгнах с голяма кошница :confused: Доста трудничко ми се видя черно върху черно, ама.....:(

Понеже, общо взето само се мотах тези дни, успях да направя само това Гуце за подарък на едно детенце :confused::idea:

Лелеее, едва си намерих страничката!!:uhhhh: Обаче снимах [ама само как съм снималаа....:(], и веднага да се похваля : Най-накрая - след мъки, мъки.......завършеноо!!!!! Обаче тук сме двама - ако не беше Juliana231 бях загубена с тъпите френски възли и розички - благодаря ти от сърце , Юле, след като толкова красиво и търпеливо ги направи и придаде наистина чар на гоблена!!:kissyou:

Довърших гоооооооо.........:D Най-накрая, след почти едногодишна епопея е готов!!!! Ех, обичам Дименшънс!!!!!!

Е, малко кривичко, ама........:confused:

Лелееее, не мога да си намеря темичката :eek: Май нещо съм се измързелувала отново?!? Ето нещо, което свърших наскоро - най-после и върху моите "гюлове" по стената да си закача картинка :D
Тези трите Мадами ги ших върху червена панама. После ги "монтирах" върху черна панама и си измислих тези мотивчета около тях. Правени са ама точно както ми е "дошъл" конецът :D Дано да ги одобрите .......Бяха за един конкурс Черно и червено при рускините, ама не се класираха.....:( Аз пък си ги харесвам.............

Момичета, много време не съм се разписвала - едва си намерих темичката :idea:
Аз нещо се подмотавах, а и бях известно време едноръка, та едва сега мога да ви покажа само две мъничета, които приготвих наскоро за подаръчета -

А, забравих и това мъниче - и то отхвърча вече -

Последно редактирано:
Ето един нов Дименшънс - от много време му бях мераклийка и едва сега сколасах да го направя -

Леле така подхожда на тапета!!!:clap: Думи нямам!!!:idea: Този модел дизайнерите за тази стая са го измислили-няма начин друго да е....:kissyou:

Назад