Да взема да се включа пак!!!:greeneye:Тази фирма Dimensions започна да ми действува като опиат - опитах веднъж и сега нямам спиране:idea:. Ето тази сладка портичка я завърших с огромно удоволствие и веднага да се изфукам Е, за снимкатааа..............
Много време мълча, ама и не съм влизала във форума - нещо нямам време, а и иглата май я позарязах. :idea: Общо взето освен, че съм затънала в едни треви, папрати и джоджен на поредния Дименшънс - Разходка в парка, и блуждая над Климпт за подарък, само някакви мъничета докарах . Ама поне ще ви ги покажа - да не кажете, че съвсем съм се :sleepy:
Ей ги първите :
Е, това са мъничетата - ще са за подаръчета. Много благодаря за хубавите идеи на Juliana231 - Юле, много , много хубави идеи даде!!!!
А този отхвърча за Коледен подарък :
Ето го новия Dimensions - абе, бързичко става - за седмица, но нещо не съм очарована , може би тръгнах с голяма кошница Доста трудничко ми се видя черно върху черно, ама.....
Лелеее, едва си намерих страничката!!:uhhhh: Обаче снимах [ама само как съм снималаа....], и веднага да се похваля : Най-накрая - след мъки, мъки.......завършеноо!!!!! Обаче тук сме двама - ако не беше Juliana231 бях загубена с тъпите френски възли и розички - благодаря ти от сърце , Юле, след като толкова красиво и търпеливо ги направи и придаде наистина чар на гоблена!!:kissyou:
Лелееее, не мога да си намеря темичката Май нещо съм се измързелувала отново?!? Ето нещо, което свърших наскоро - най-после и върху моите "гюлове" по стената да си закача картинка
Тези трите Мадами ги ших върху червена панама. После ги "монтирах" върху черна панама и си измислих тези мотивчета около тях. Правени са ама точно както ми е "дошъл" конецът Дано да ги одобрите .......Бяха за един конкурс Черно и червено при рускините, ама не се класираха..... Аз пък си ги харесвам.............
Момичета, много време не съм се разписвала - едва си намерих темичката :idea:
Аз нещо се подмотавах, а и бях известно време едноръка, та едва сега мога да ви покажа само две мъничета, които приготвих наскоро за подаръчета -