Някои прилични неща

• Началник на темата Началник на темата megim
  • Начална дата Начална дата
Благодаря Ви МОМИЧЕТА, ето още малко. За сега предлагам на Вашето внимание само нещата, които са обработени файлове/не са в рамки/. Не ми се играе да обработвам другите, но скоро ще Ви покажа още доста неща. За сега ето още малко подобни

Голите мадами са по схеми от приятелки, аз им събирах конците

нови неща

:-| Тези прелести направих благодарение на Вас. Съвсем нови са. Дано и те Ви харесат:coffee:

моето бебе

Мили момичета, моля Ви за вашето мнение. Последната картинка е моето бебе, а другите две са снимки от нета. Нещо не ми се получи май.

следващия

Това мъниче направих стимулирана от форума и благодарение на вас, момичета. Увеличава ми се колекцията

продължение

:kissyou::kissyou:
благодаря Ви, много ме стимулирате. Сега довършвам нещо, което бях зарязала заради нещата от форума - две дечица на Vervako - 45.702 Надявам се до края на седмицата да мога да ви го покажа готов.
Разгледах коментарите за черното бебче, и при мен се получиха тъмни петна, но толкова го харесвам, че ако излезе друг ключ ще го направя отново. А сега за всички от мен :coffee::cookies:

Нещо скромно, но набързо. Лесно, но приятно и красив резултат.

Следващия

Вече е готов и чака рамка. На мен си ми харесва, а на вас?

:-| Ето го в рамка. Снимката не е много качествена, но в действителност е ...... На мен си ми харесва

Изоставих малко Lanarte, но спешно ми трябваше подарък. Благодаря на Илияна за схемата. Това се получи с малки промени.:D

Назад