megim Гобленар 25 Септември 2008 #47 Да ви се похваля, това е новата ми придобивка. Съжалявам, че така слагам снимката, но не става по друг начин.
Да ви се похваля, това е новата ми придобивка. Съжалявам, че така слагам снимката, но не става по друг начин.
megim Гобленар 14 Октомври 2008 #48 Да ви се похваля с последния от четворката. Сега мъдрувам какви рамки да им избера. Другите Ланартета са в бели рамки, но на тези определено май трябва да сложа тъмни. Благодаря Manka за помощта
Да ви се похваля с последния от четворката. Сега мъдрувам какви рамки да им избера. Другите Ланартета са в бели рамки, но на тези определено май трябва да сложа тъмни. Благодаря Manka за помощта
megim Гобленар 18 Декември 2008 #51 Много отдавна не съм се отчитала пред вас. Ето ги още неизгладени
megim Гобленар 8 Май 2009 #56 :kissyou:Благодаря Ви за хубавите думи и стимула, който ми давате. Показвам ви следващия, който е пак благодарение на форума.
:kissyou:Благодаря Ви за хубавите думи и стимула, който ми давате. Показвам ви следващия, който е пак благодарение на форума.
megim Гобленар 27 Юли 2009 #58 Много Ви благодаря за милите думи, fuentemajor панамата е DMC 27 каунт, lucy следващите са тези