Някои прилични неща

• Началник на темата Началник на темата megim
  • Начална дата Начална дата
БЛАГОДАРЯ ВИ за подкрепата, която получих от ВАС. Нужна ми беше... :kissyou:. А сега готовия отчет:

da9a7b6f44ee.jpg

Следях го в етапите и знаех, че с тези темпове скоро ще го видя готов. Истинска зимна приказка :clap: А на снимката лампичките изглеждат сякаш наистина светят :clap:

Поздравления :clap:с толкова много прекрасни творби си допълнила колекцията си.:clap::kissyou:

Много е хубав, поздравления! Особено коледната елхичка изглежда толкова грейнала и празнична! :clap:

Поздравления и за скороста, и за крайния резултат! Много, много красиво е станало!

Поздравления за прекрасните гоблени! А иконата на Солария "Иверската света богородица" е много, много красива. С какви конци е изработена Венус или ДМЦ? В списание Dona има публикуван малък модел и е с конци Венус, та затова се чудя дали е толкова красива и с тях?

:clap::clap::clap:Голяма и прекрасна колекция.Всичко което си ушила е невероятно красиво и стилно:loveglasses: Нямам думи за последните два-розите и зимната приказка:kissyou:

Уау, каква красота!!!!!
Отдавна ми е легнала на сърцето тази зима, а сега като гледам твоята направо ми иде да хукна да купувам конците :D
Готова комплектовка си поръчвала или по схема от нета? Ако е от нета, сама ли си направи подбора на конците?
Просто приказен е станал :loveglasses: :clap: :clap: :clap:

Назад