daniel4i 22 Януари 2011 #221 УАУУУУУУУУ, Меги - онемях, коледните ти гобленчета са прекрасти, тигрите - още повече, иконата ме остави без дъх. Приеми моите адмирации за всичко, което си сътворила - НЕВЕРОЯТНА СИ!:clap::clap::clap:
УАУУУУУУУУ, Меги - онемях, коледните ти гобленчета са прекрасти, тигрите - още повече, иконата ме остави без дъх. Приеми моите адмирации за всичко, което си сътворила - НЕВЕРОЯТНА СИ!:clap::clap::clap:
mandol 23 Януари 2011 #222 Лъвчетата са страхотни!!! Големи сладури са :clap::clap::kissyou: Ти спиш ли изобщо???
Z zlatkaan 22 Февруари 2011 #224 Кога ги започна и вече са готови :clap: Много са красиви тези рози:loveglasses:
sidika 22 Февруари 2011 #225 ooo tezi rozi na dim. - prelestni sa stanali :clap: nepremenno nyakoy den 6te gi napravya :idea:
sianie35 Гобленар 22 Февруари 2011 #229 Ееее ,то Димейшън като се почне ,докато не се свърши ,не може да се остави.Прекрасни са !:clap:
bewitch 22 Февруари 2011 #230 Розите са станали като истински :clap: Сърбят ме ръцете да ги почна:gipsy: И те ли са пренабор или са готова комплектовка?
Розите са станали като истински :clap: Сърбят ме ръцете да ги почна:gipsy: И те ли са пренабор или са готова комплектовка?
Ge4i1970 Гобленар 22 Февруари 2011 #231 Страхотни са, Меги! :clap: Като се има предвид, че не харесвам рози тези ме плениха наистина!
ANIMONI 22 Февруари 2011 #232 Тъкмо им се насаждавах във facebook и сега да им се порадвам и тук.При теб мерише на рози мнооого преди м. май.
Тъкмо им се насаждавах във facebook и сега да им се порадвам и тук.При теб мерише на рози мнооого преди м. май.
bop_bop_mara 22 Февруари 2011 #236 Моделът е прекрасен, а крайният резултат е безупречен! :clap: :clap: :clap: