И аз искам да благодаря от сърце на другарчето - за прекрасния подарък!:kissyou: И на Боби, която ни изненада и с качество, и с количество! Чудесно си изкарахме женския празник!
Благодаря на моето другарче Нина /Unknown_lady/ за перфектно изпълнения романтичен подарък ! Домът ми се изпълни със сърчица и добри пожелания:kissyou:
Благодаря на Боби /Tooth/ за изненадата- чудесната като идея и изпълнение възглавничка !:kissyou:
Благодаря на всички момичетата за срещата, толкова много приятни емоции!:kissyou:
Здравейте Софянки !! Невероятни неща сте сътворили и разменили :idea:Заредена съм положително за цялата седмица :kissyou:Нямам фаворит в нещата ВСИЧКО е прекрасно и велеколепно !Страхотни сте :flowerlove:
:kissyou:Срещата беше много хубава всички момичета се бяха постарали да ми подготвят изненада за което мноооооооооооооого им благодаря!!!:kissyou:
Снимки по-късно Иренка беше фотаджията тя ще даде снимков материал :kissyou:
Срещата беше много продуктивна, някои показаха, че са шили красоти, някои - НИЩО не са шили! Аз имам лек проблем със снимките, малко са, след малко ще ги видите!
Изненада се получи! В процеса на сменяне на кокошарника, бях забравил за поставената задача. Нещо ми светна под гребена, когато днес кокошката-носачка каза, че имало кошница за мен.
Яйцата изглеждат страхотно. Хей, да не сте намерили друг петел-координатор, ааа?
Ако може поименно да посочите коя кое яйце е снесла?
С другия кукуригу ще се видим лятото и ще му предам втората кошница.
Благодаря Ви от сърце,
Празниците за мен започнаха!
:clap::kissyou:
PS: Много смешно стана, когато носачката каза: "Пратката е кошница 500 лева ... ъъъъъъ грама" и веднага 1 момиче от опашката ококори очи и казаха, че и тя иска такава кошница
Значи, успяха да стигнат цели... Много се радвам, и нарочно писах кошници с яйца - за да са по-внимателни куриерите! Едната кошница е за Пламен, който отсъства, и на него му обещахме! Поздрави от София и Самоков!
А на Главния петел да пожелая хубави празници, и дано сме успяли да те развеселим !
Весели празници Динко!Обещанието си е обещание :idea: Кокошката от Самоков, любезно приютена в кокошарника от сладурските софийски кокошчици , снесе яйце №3