Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
Дами и Господа, Моля, който е на линия в София да заповяда на среща в кафе ФЛИРТ /до метро-станцията на Сердика/ в неделя, 13.09.2015 г. от 13 часа и да си носите по една кърпа за почистване на очила /НЕ питайте защо!/. Ако някой нещо е шил лятото - моля, донесете да покажете!:kissyou:

Искате ли да се видим - Коледа наближава....

Среща - 31.10.(събота) - 13:00 във кафе ФЛИРТ, ул."Княз Борис І", 123 (до подлеза на метрото, станция СЕРДИКА) срещу католическата църква.

Да заповядат софиянки, и софиянци, и София-окръг, моля!:thumbup:

Среща - 31.10.(събота) - 13:00 във кафе ФЛИРТ, ул."Княз Борис І", 123 (до подлеза на метрото, станция СЕРДИКА) срещу католическата църква.

ИДВАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :amam::party:

Може ли и аз :(

Момичета и момчета, сега е студено, но за другата събота - да се видим, а?

Среща - 13.02.2016 г.(събота) - 13:00 във кафе ФЛИРТ, ул."Княз Борис І", н.123 (до подлеза на метрото, станция СЕРДИКА) срещу католическата църква.

Който може да заповяда, да видим кой какво е шил, кой НЕ Е шил.....:kissyou:

Момичета и момчета, хайде на една пролетна среща -

Среща - 16.04.2016 г.(събота) - 13:00 във кафе ФЛИРТ, ул."Княз Борис І", н.123 (до подлеза на метрото, станция СЕРДИКА) срещу католическата църква.

Да преброим яйцата.....

Мацкииии не е ли време за ново виждане, ще стане време за националката докато се наканим :oops::kissyou:

То е време, да..... ама сме малко в София. Пишете среща, аз ще дойда, ако съм тук.:-|

Последно редактирано:
Е малко колко да сме малко, и да сме малко сме качествени, а една цитронада, малко клюки и някое друго красиво творение не би навредила на никой, предлагам 02.07 (събота), 13.00 часа както обикновено, а мястото е добре известно на всички (кафе Флирт). Хайде и петльо да инициира един път срещата, ОЧАКАМ ВИИИИИ всички които сте на линия :kissyou::heart:

Здравейте, София група! Искам да ви помоля, ако имате възможност за малко инфо. Живо ме интересува превоз София - Видин в ранните часове на събота.

Малекс, с моята кола тръгваме в петък, другата кола може да пътуват в събота, но още не знаем със сигурност. Ще ти пиша веднага, щом има твърдо решение.:kissyou:

Малекс , още не сме решили как ще се комбинираме с колите ,
това са контактите на автобусната линия която обслужва София - Видин - София , с автобус е 4 часа в една посока с почивка на Враца .http://aleksiev-91.com/kontakti/

Уф, момичета, благодаря за съпричастността. След мое ровене по разписания нагласих следното: Събота - Пловдив - София 6.00-8.20 , София - Видин 9.00-12.55 / превозвач Карат С/ Обратно в неделя Видин - София 13.00-17.10 / с Алексиев/ или 15.30 / с КаратС/-19.40 ч. София - Пловдив последния автобус тръгва от София в 20.00 часа. Това е най-лошият ми вариант. Ако ме приеме моята приятелка да преспЪ у тях, утринното ми тръгване ще е по-рано.

Здравейте момичета, гобленарки!
Като влизам в групите виждам, че в някои градове от страната имат традиция да се събират един път месечно. По този повод, а и не само моя е идеята, да си направиме и тук в София такава среща, веднъж в месеца. На точно определено място, ден и час. Така всеки, който има възможност и желание ще може да идва. Също така и момичета, които живеят извън страната или извън София, ще знаят за тези срещи и ако са тук в България или в София, също ще могат да идват, а не това да става инцидентно. Въпросът е, кога да бъдат в първа събота на месеца или последната? И още на първо време да бъдат в центъра на София в Хепито, на метростанция "Сердика".
Срещите да се състоят там, не е само мое предложение, сондирано е мнението и на други момичета.
Чакам вашето мнение и становище!

Назад