Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
Здравейте момичета!:kissyou: Приютихте ме във Велико Търново, сега нахалствам и в София да досаждам. Ще се постарая и аз да дойда , стига да ме искате де!:idea::kissyou:

Разбира се и аз мисля да съм там! :kissyou:
този път се надявам и аз да дойда...домъчня ми за вас момичета.

Мария, ти направо ни забрави :( Чакаме те, да знаеш!

Здравейте момичета!:kissyou: Приютихте ме във Велико Търново, сега нахалствам и в София да досаждам. Ще се постарая и аз да дойда , стига да ме искате де!

toni68, нали знаеш, че си от групата :) Една от причините да е на Плиска срещата - си ти, така, че и дума не може да става за досаждане :kissyou: Чакаме те!

Момичета, голяма среща се очертава...на горния етаж ли ще сме, или ако има маси навън?

??

За къде без мен, там съм :D За на вън ще е малко хладничко, а и прогнозата е за дъждец. На втория етаж ще сме, че там се пуши :smokin:

Eй ще се отровите с тия цигари ... :D
Само дано да е топло, че да не станем на
pingvin.jpg

Последно редактирано:
:D:D:D Горе има климатична инсталация, а и парно ще има... - ако не, ще друснем едно хоро, за стопляне!

А пък аз искам снимки...:kissyou:Следя ви от разстояние ей, да не си мислите , че съм ви забравила :greeneye:Да носите много красоти и да надписвате на снимките кое на кого е...:kissyou:

А пък аз искам снимки...:kissyou:Следя ви от разстояние ей, да не си мислите , че съм ви забравила :greeneye:Да носите много красоти и да надписвате на снимките кое на кого е...:kissyou:

Ти може и да си доидеш за малко да те видим вместо да ти показваме снимки че на някои ни липсваш така да знаеш!!!

Добър ден, може ли да попитам кога отново ще имате среща. Аз много се интересувам от тези неща и хобито ми е да шия гоблени. Ще ми бъде приятно да се запозная с някои от вас, а и да сполелим малко опит. :)

Защо се получава с мен такарвинаги когато има среща аз съм ангажирана с нещо:cry: . Дано успея да се върна за срещата,но мой няма да мога.Жалко:cry:

СРЕЩА

За съжаление, ще бъда с вас саммо духом...
На работа съм и в събота и в неделя :(, но ще ви изконтролирам после по снимките.

Чудесна среща си спретнахме! За пръв път от доста време се събрахме голяма група :) Добре дошли на новите дами :kissyou: Добре дошли отново на дамите подновили посещението на срещите. :kissyou:А отсъстващите, да знаете, че ни липсвахте!
Ето малко снимки: http://goblenitesofia.multiply.com/photos/album/60#

Назад