Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата

Загадъчната мадама е дело на Тийнчето! Това е най-голямото нещо, което съм виждала да прави туй момиче, та дано го довърши!
Разкошния красавец на черна панама е на Даринчето - и тя като мен смята, че е голям кеф да се шие на черна панама, та автоматично минава от моя отбор!
Старичкия Вилер пак е нейно дело, но го довършва вместо своя приятелка/роднина и не й е много по сърце ... Тегава работа, ама ... Интересното е, че гоблена е започнат с обратен наклон на гобленовия бод и милата тя сега овладява нова техника на бродиране.
А слънчевото послание от последния гоблен ми е особено любимо - гобленчето е на Калина и за малко да хвърляме чоп, кой да си го прибере в чантата уж случайно, но я пожалихме ...

Последно редактирано:
Люси, мила, живнала си май :kissyou:

А как хубаво си разказала за срещата. Ти ме гласиш за официален фотограф, ама аз тебе за репортер да те предложа,а? :gipsy:

Ех, момичета, пак страхотни работи показвате...
Люси, бързо да оздравяваш мила! Наистина страхотен репортаж от срещата направи, все едно и аз съм била там!
Поздрави на всички! :kissyou:

А з съм първа и съм там че не съм ви виждала тази година и ми е много мъчно за вас хайде да се съберем и да се видим какво ще кажете:kissyou::kissyou::kissyou:

:yes:

В събота ще ходя до магазина на ДМЦ и точно си мислех дали да не попитам иска ли някой да пийнем по кафенце.....

Ако оздравея до събота - пишете ме и мен! Хем пазар, хем кафе, хем гобленииии ... :kissyou:

И аз, и аз съм там.
След като пропуснах последната среща, тази не мисля да я пропускам :idea:

Изпълва ме една такава благородна завист!!!
Ех, защо няма някоя гобленарка и тук!
Супер гоблени сте показали. Особено ми харесаха зебрите (ако може за схемичка). И много ми хареса едно в рамка вече - количка с цветя, лампа.
Поздрав Слава

Ама много сте тихички ... :confused: Трайкате си, а среща ще има ли ? :confused: И къде е въпросното кафе, щото аз май директно отивам на тортите ? :D

:confused: Е, разбира се, че ще има, аз нали се каня да ходя :D
А относно къде се намира, не съм ходила,но по спомен като съм минавала от там,
пада се 6-7 след магазина на ДМЦ като тръгнеш към пазара,
и мисля че точно след него има магазин за мебели

Според мен повечето ще се засечем в магазина на ДМЦ :D ,но ако става дума за кафенето Underground, то се намира на примерно двайсетина метра от магазина по посока пазара ,гледате си в краката и виждате табелка със стрелка към стълби надолу под нивото на тротоара. Дано някой ме разбра :confused:

По план-график и аз утре съм там!

Я да видим дали ще остискам или ще си комплектовам поредният гоблен в магазина на ДМЦ??? И кой ли ще бъде????

И аз съм там къде без мен най добре в магазиана на ДМЦ и аз мисля да ходя до там :kissyou::kissyou: До утре милички:D

Шебече,твоята целувка съм сайта ми създаде доста главоболия:D
Много се радвам ,че успях да се класирам този път.Като се събере човек с млади хора се зарежда с енергия.:idea::idea:

Здравейте милички както винаги срещата беще прекрасна не стигна време да се наприказваме и се показаха доста красоти .Снимчици от срещата на сайта на форума :greeneye: http://goblenitesofia.multiply.com/photos/album/27:kissyou::kissyou:
Защо немога да вляза и да ви се порадвам:(Иска ми парола-греша ли някъде?

Назад