Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
Ще ви почакаме още малко да поревете ... :D
Наистина, момичета, беше супер импровизирано - просто се засякохме в магазина и оттам се обадихме на този-онзи - и ето ти мини среща!
Не се сърдете, ако сме искали да се крием - нямаше да постваме снимки, щяхме да си траем, като истински ятаци! Ама ние не сме! Не плачете - следващия път разбрах че ще се срещаме в парка "Заимов" и ще можете да ни разпънете на кръст! :D

Здравейте, има ли желаещи да пием по кафе през почивните дни :confused:
Следващата среща по план-график е за следващата седмица, но сигурно тогава няма да мога да дойда, а ми се иска да ви видя, затова ако има свободни тази седмица, може да
пием по кафе :idea:

За всички които имат време и желание да се видим тази седмица, ето кога и къде :idea:
23 май(неделя), 14.00 часа, заведение "Белвю" в парка Заимов

Адреса на заведението е: бул. Янко Сакъзов №17, срещу кино Левски и "Аксиома"

За съжаление съм ангажирана :( Следващата седмица съм свободна и ще присъствам. Пожелавам ви приятно изкарване. :kissyou:

Страхотна импровизирана среща сте имали:)И все хубавици сте се събрали:DЛюси тези целуващите се дечица ако ги видя на живо да знаеш,че ще ти ги открадна:)

Щях да се присъединя към вас, ама пристигам чак в 15, 30 часа в София, иначе щях да се домъкна от гарата :D, няма да мога ще се смачкам от път, а така ми се искаше да ви видя.

Щях да се присъединя към вас, ама пристигам чак в 15, 30 часа в София, иначе щях да се домъкна от гарата :D, няма да мога ще се смачкам от път, а така ми се искаше да ви видя.
Ами то ние обикновено не бързаме да си тръгваме, така 4е, ако искаш да се запознаеш с нас ,заповядай, само пиши ,че ще доидеш за да знаем и да те изчакаме, че да не стане нещо и да си тръгнем по рано :idea:

Ели, а деня подлежи ли на смяна? Видях, че има дами писали, че не могат в неделя?! Нали и понеделик е почивен ден, ако повечето могат тогава, да направим тогава срещата? Тъкмо и Даниелчи да дойде :D Пък аз ще имам грижата да я доведа :idea:

Ели, а деня подлежи ли на смяна? Видях, че има дами писали, че не могат в неделя?! Нали и понеделик е почивен ден, ако повечето могат тогава, да направим тогава срещата? Тъкмо и Даниелчи да дойде :D Пък аз ще имам грижата да я доведа :idea:

Е ако е в понеделник - бройте и мен, Катето ще ме доведе:kissyou:

Кате, нямам нищо против да е в понеделник, аз съм свободна,
но нека и другите да кажат :yes:

Свободна съм и на 22 и на 23 и на 24 май.

Само уточнете деня и идвам.

До колкото разбирам това си остава окончателния вариянт!

За всички които имат време и желание да се видим тази седмица, ето кога и къде :idea:
23 май(неделя), 14.00 часа, заведение "Белвю" в парка Заимов

Адреса на заведението е: бул. Янко Сакъзов №17, срещу кино Левски и "Аксиома"

Момичета на 22 и 23 юни ще сме с малката в София. Ще се радвам, ако успеем да се организараме и да се запозная с тези от вас, които не познавам лично!:kissyou:

kamellia,

Срещата остава за 23 май. Заповядай! Ще се радвам да се запознаем!

Назад