Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
Хуууубаво си поизплакнах очите с красототе,които сте показали.Всичко много ми хареса-и добрият старец,ароматният букет,къпещите се красавици,зебри,стълби,феята....,но фъканото кученце ме впечатли много вероятно защото не съм се пробвала в тази техника.

много красиви неща са показани на тази среща, творбите една от друга по хубави , браво на всички:clap::clap::clap:

Ура, смених си смените и аз ще дойда на срещата имам много нови неща за показване и красиво ушит подарък за другарче.:idea::kissyou::kissyou:

Аз висях на косъм, но вече е ясно - идвам на осмомартенски обяд!

Замислила съм и интересничък (според мен) подарък. Току-що купих материали и довечера го започвам. Дано смогна, че времето ми е много ограничено, а и дано се получи това, което си представям....

Аз ще се опитам да ви видя за половин - един час, но принципно не ме бройте, защото не знам по кое време ще успея да се измъкна:( Предполагам, че поне докъм 3 часа ще останат някои от вас - така че поне тях ще видя ... :kissyou:

Момичета, в неделя в 13 часа, нали!? (че да не изтърва на4алото на купона ;) )

Люси ще те чакаме мила, как иначе :idea: от кога не сме те виждали :greeneye:

:cry::cry::cry:
Момичета отпишете ме от списъка утре няма да мога да дойда,защото утре сутрин заминавам на практика в Лом.Вчера ми звъннаха от университета ми,че ще ходим.Много ме яд че няма да съм с вас.

Последно редактирано:
И аз съм там ох дано се съберем повечко момичета до утре в 12 часа май прочетох ако не се лъжа:D:kissyou::kissyou:

ВНИМАНИЕ!!! ДО ВСИЧКИ СОФИЯНЦИ.

На 20.03.2010г.(събота) ще се проведе среща в Ъндърграунд при магазина на ДМЦ.

На тази среща ще се реше дали ще поемеме домакинството на ТРЕТАТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА.
Всеки присъстващ да дойде с конкретно предложение, което ще бъде подложено на гласуване.
Тези който не дойдат на срещата без значение от причината ще приемат решенията на дошлите на срещата.
:greeneye:

Днешната среща беше СТРАХОТНА, чак не ни се тръгваше (както винаги, де) :gipsy:
толкова много емоции , който пропусна може само да съжалява :kissyou:
сега ни остава само да чакаме снимките :idea:

Здравейте милички в момента качвам снимките от днешното парти което беше страхотно .Аз си прекарах страхотно вярвам и вие за тези който не дойдоха могат да съжаляват .Разменихме си прекрасни подаръци .Накрая не ни се тръгваше поне за мен беше така .А щях да забравя качих ги в Снимка.БГ понеже в мултито много трудно се качват паролата е същата goblenitesofia - sofia :yes: http://goblenitesofia.snimka.bg/holidays/8-martensko-parti.480690 :kissyou::kissyou:

Срещата беше разкошна подаръците също пихме, ядохме, веселихме се и за вкъщи занесох за мъжете сега чакам с нетърпение 20-сти, защото въпреки, че ще обсъждаме сериозни въпроси пак ще бъде забавно и пак ще ви видя:kissyou:

:confused:Aма , вие още ли се чудите? Ние , вече си купихме билетите за София!:idea::gipsy::kissyou:

Последно редактирано:
Напълно съм съгласна с Руми, хайде момичета ,направети си плановете
да сте свободни на 20.03. и да се съберем пове4е хора, че обикновено
все си говорим едни и същи десетина човека :idea:

Лел колко сте халтава софианки, аз мислех, че организацията на изложбата във В. търново имам проблеми, но явно моето са били бели кахъри.

Назад