Мултиплито

• Началник на темата Началник на темата toteva
  • Начална дата Начална дата
Май проблема не е само за Multiply ами е навсякъде :lookup:
Ровя си аз из колекцията сайтове и :shock: установявам,че доста от сайтовете
в 163.сом ги нямаааа!!!

Явно метлата на авторското право е много голяма ,по-голяма и от тази на

manka когато ни мете из безплатните темички!:D

Струва ми се, че схемите, които са на видео, ще се запазят, защото там файловете са архивирани и няма функция за увиличение. Някой по-компетентен по компютърната техника да каже дали е така.

Еее, на никой от контактите ми няма опция Зуум вече ;( Бива ли такива работи! Който има възможност, да качва някъде другаде, докато не е изтекъл срокът.
В Пикаса има опция за скриване на албумите - пращаш линк на човека, който искаш да го види. Ама е играчкааа

п.с. А как стои въпросът с Видеото? Там има ли сложени някакви ограничения вече? Защото ако няма, схемите може да се преместят от Снимки във Видео...

Днес имах едно персонално съобщение в Мултито с предложение да се качват схемите като видео. Пак е нещо :confused:

Аз ли съм много кьопава, или нещо не е както трябва с моите настройки? Показва ми, че има видео-файлове, но не мога да ги отварям :confused:

Чак сега видях, че има проблем в мултито, но има и дискусия - значи решение ще се намери :D Току що си свалих един рарнат файл на Фервако, който беше прикачен към съобщение в блога на една от моите контакти... Значи, начин има , ама как ли се прави :confused: Видях и че някои от нашите момичета продължават да качват схеми при снимките, а от това полза вече няма , но ... :idea:

Интересно,но от известно време не мога да качвам видео (архиви), дава,че се тегли,отива до края и там замръзва- нe излиза прозореца за картинка,заглавие и т.н. Не схващам защо:confused:

Интересно,но от известно време не мога да качвам видео (архиви), дава,че се тегли,отива до края и там замръзва- ни излиза прозореца за картинка,заглавие и т.н. Не схващам защо:confused:

И при мен е така:confused:Но като стигне до края на ъплоудването си отварям секцията с видеото и файла си е там, но е запазен само като драфт, а не като публикуван, после обаче си цъкам на файла, и отивам на EDIT от там си довършвам всичко както си му е реда :) и публикувам. За сега още не са ни подгонили в мултито за тези видео файлове, но мисля, че и това ще стане. В руските фотофайл и стриимфот отдавна изчистиха много от акаунтите точно заради схемите.
В пикасата има опция за скриване на албумите, и който знае линка може да влиза. Всеки албум си има линк и притжателя му може да го разпространява. Неудобното с ПИКАСА е, че изисква специална програма, която се тегли от сайта, но пък тя е много удобна за подреждане на файловете-картинки и на компютъра.

Интересно,но от известно време не мога да качвам видео (архиви), дава,че се тегли,отива до края и там замръзва- ни излиза прозореца за картинка,заглавие и т.н. Не схващам защо:confused:

Аз го имам същия проблем от доста време, но мисля, че го измислих - малко го побългарих :D. След като изчакам известно време, си отварям нова страница и там вече има драфт на каченото видео и от драфта, през edit качвам картинката и т.н. По бавно е но засега става.

Мили момичета мисля че това място е добро на принципа на мултито е http://www.esnips.com/usersignin/index.jsp по препоръка на yonka
нека някои от момичетата хвърлят око да поразгледат и кажат

За мен Мулти може да се каже ,че отпада като вариант .Мога да качвам във видео ,но не мога да тегля от там -опитах какво ли не,не става.А освен това снощи видях ето това ,така че сигурно и този вариант ще отпадне http://multiply.com/info/premium/prem_int_video20min Пробвах да качвам тук,получава се за сега http://www.esnips.com/web/505Wiehler

за сега video работи, така че може да се архивират страниците и да се качват като video , по нататък може и това да не става , ще видим, има все още хора които качват photos може би не знаят за измененията, просто да не си губят времето и труда напразно:idea:

Искам да кажа,че на някои авбуми стои увелечение на картинки и мога да го правя!Не знам защо така се получава,но мойте мисли се сводят към това,че при качване на картинка трябва да бъде посочено прозорче да се отпечатват и други в оригинален размер,който се намира найотдолу в прозореца след като качили картинката в албума - Allow viewers to order prints and download original hi-res files и след това да се съхрани в албума.
Хайде някой от вас да се пробва.аз в един своя албум направих редакция и сега във него стои увелечение на страница!

Искам да кажа,че на някои авбуми стои увелечение на картинки и мога да го правя!Не знам защо така се получава,но мойте мисли се сводят към това,че при качване на картинка трябва да бъде посочено прозорче да се отпечатват и други в оригинален размер,който се намира найотдолу в прозореца след като качили картинката в албума - Allow viewers to order prints and download original hi-res files и след това да се съхрани в албума.
Хайде някой от вас да се пробва.аз в един своя албум направих редакция и сега във него стои увелечение на страница!

Аз не виждам никъде такъв надпис.:cry:

Искам някой да пробва във своя албум да постави картинка да видим,можем ли и ние да видим голям размер освен собственика на албума.
Има два начина да поставиш голям формат,при создаване на нов албум и при редакция на вече съществуващ.
1.Когато качите картинки в нов албум,излизате на страница със малки картинки,които качихте и със текст да обозначите кой ще може гледа вашия албум,найотдолу има такава надпис да се показва в оригинален размер,слагате това обозначение,маркирате го и след това сохранявате албума.
2.При редакция на готов албум под снимка отляво има надпис за редакция на албума,същото излизате на страница,която описах горе и действате по същия начин.
искам да разбера,дали ще можем да видим големи формати,затова искам някой да направи редакция на някой албум и да видим всички ние какво излиза.Защото аз виждам във свойте албуми големи размери.А и днес влизах във няколко други албуми и увеличавах картинките.
Айде,някой да напиши какво се получи,че да знаем всички на форума какво да правим?!

Аз също не виждам такъв надпис. Прикачена днес картинка има zoom, който е действащ 30 дни.

Става въпрос за това на фото.Искам да разбера вярно ли аз мисля че така трябва да се прави за другите или не? :confused:
Защото днес не на всички албуми може да се отварят картинки в голям размер.
Затова искам някой да пробва в своя албум да постави една картинка без увелечение и друга със,да даде линк и да видим ние какво излиза...:idea:

Става въпрос за това на фото.Искам да разбера вярно ли аз мисля че така трябва да се прави за другите или не? :confused:
Защото днес не на всички албуми може да се отварят картинки в голям размер.
Затова искам някой да пробва в своя албум да постави една картинка без увелечение и друга със,да даде линк и да видим ние какво излиза...:idea:

Във всичките ми албуми я има тази отметка ,но пак имам съобщения The smaller version of this photo on the previous page will never be deleted, but access to the zoomed-in version below will expire in 146 days.

Make sure all of your highest-resolution photos are saved forever - Upgrade to Multiply Premium now. ,така че и това не става

Назад