Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Интересно,но от известно време не мога да качвам видео (архиви), дава,че се тегли,отива до края и там замръзва- ни излиза прозореца за картинка,заглавие и т.н. Не схващам защо![]()
Интересно,но от известно време не мога да качвам видео (архиви), дава,че се тегли,отива до края и там замръзва- ни излиза прозореца за картинка,заглавие и т.н. Не схващам защо![]()
Искам да кажа,че на някои авбуми стои увелечение на картинки и мога да го правя!Не знам защо така се получава,но мойте мисли се сводят към това,че при качване на картинка трябва да бъде посочено прозорче да се отпечатват и други в оригинален размер,който се намира найотдолу в прозореца след като качили картинката в албума - Allow viewers to order prints and download original hi-res files и след това да се съхрани в албума.
Хайде някой от вас да се пробва.аз в един своя албум направих редакция и сега във него стои увелечение на страница!
Става въпрос за това на фото.Искам да разбера вярно ли аз мисля че така трябва да се прави за другите или не?
Защото днес не на всички албуми може да се отварят картинки в голям размер.
Затова искам някой да пробва в своя албум да постави една картинка без увелечение и друга със,да даде линк и да видим ние какво излиза...:idea: