Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
колко струва ,знаеш ли
Момичета, вчера прочетах, че Multiply премахва функцията zoom in, което означава, че няма да можем да сваляме схеми с добра резолюлия и напрактика сайта става неизползваем за нас. Тази функция остава за платен пакет на multiply, за всички останали ще изчезне след 180 дни. Все още имаме време да прехвърлим схемите, които сме качили, но къде? Имате ли някакви идеи и предложения за други сайтове?
Момичета, вчера прочетах, че Multiply премахва функцията zoom in, което означава, че няма да можем да сваляме схеми с добра резолюлия и напрактика сайта става неизползваем за нас. Тази функция остава за платен пакет на multiply, за всички останали ще изчезне след 180 дни. Все още имаме време да прехвърлим схемите, които сме качили, но къде? Имате ли някакви идеи и предложения за други сайтове?
http://photobucket.com/
Може и тук да опитаме ,ако ви допада.
Аз имам няколко снимки там и все още не съм разучила добре сайта.
Срокът за премахването на функцията за увеличение в мултипли е различен за различните албуми - при мен е от 30 дни до 182 дни, а на една от моите контакти вече не може нищо да се увеличи.
Тъй като не съм на ти с Мултито, обяснете откъде да видя за моите схеми след колко дни ще отпадне опцията за увеличение.