teen_f

• Началник на темата Началник на темата teen_f
  • Начална дата Начална дата
Днес съм свидетел на едно подписване:)И реших да изненадам младоженката с това

А сега да покажа вчера като ме ядосаха в офиса,на какво ми изби....Не съм го прала, не съм го гладила...ми ей така съвсем в натурален вид го сканирах:)

Последно редактирано от модератор:
Ааа мерси мерси:)Сега да ми минат изпитите и цяло лято ще има да се ядосвам в офиса:)Тогава ще има изненади:)
А това са подаръчетата за моето другарче от играта:
-албумче с бродерийка отгоре
-магнитче за хладилник( с цветята)
-нейната буква(умишлено е в такава рамка,за да може да изкара ушитото от там и при желание да си го оформи както реши:))

Да се отчета:слънчогледите,които уших за сватбата,а щурата мадама е за майката на младоженката....Ако ви кажа,че гоблена е 1:1 с тъщата ще повярвате ли:)?

Момичета благодаря ви за хубавите думи:)Да сложа и това,което уших за едно бебе,което ходих да видя до Истабул.Честно да ви кажа-приличат си с бебока от гоблена:)

Това го ших за любовника на една позната....Само,дето разбрах за кого шия чак като приключих.....Ама какво да се прави:oops:

"Винаги до теб".А двете буквички S S са съкращение от "обичам те" на турски:)Само дето любовника се оказа някакъв безумно богаааат:)

Да си отчета скромното творчество за последните 20тина дни (от картичките направих над 60)

И ето как запълних неделния ден.Това с калинките и имената ще стане на кърпа за чеиз:)А това ми е първата феичка,която шия и толкова ми легна на сърце,че май ще продъжа...

Да сложа и две рамки,които вече са подарени и една кошница с плодове:)Няма нищо общо с гоблените,но ми излезе душата докато я направя годна за подаряване

Моля Рали да ме извини,че използвам нейна снимка

Ето това го избоцках буквално за минути-обадих се на лекаря си да запазя час за преглед,а той със щастлив глас ми съобщи,че е станал дядо:)

Назад