teen_f

• Началник на темата Началник на темата teen_f
  • Начална дата Начална дата
Да се отчета за снощи.Тази девойка малко на мръсница прилича с това лилаво на устата:)

След много много дълга почивка хванах пак иглата.Някои неща уших за търга,а други за подаръци:)

Последно това уших преди малко.За приятелката ми е-ще го ламинирам и да си го носи в портмонето.
Сърчицето е за любов,калинката за щастие/късмет,а кръстчето за вяра

Момичета благодаря.Крайно време беше след тази дълга пауза от половин година да започна да шия.
Всъщност мечето е за възглавничка и е големичко.А ето как оформих кученцето върху възглавница

Тези две нещица са за следващия благотворителен базар.Мънички са,но все някак ще ги оформя:)

На шапката на мечо избродирах името на малката сладка госпожица,за която е:)СИМОНА:)

Мечето ще го "оцветя" и ще го пришия на възглавница:)
Човечето с цветето е за бюрото ми в офиса-за да ми поддържа настроението добро:)

Да сложа снимки и на тези дребни нещица,които вече са оформени и днес бяха подарени на гобленарките от Хасково:)

Несесерче за гобленарски принадлежности,албумче,кутия за визитки,която да се използва за конци/игли и т.н.,саксия.

Тези тричките заминаха за подаръци извън играта:)И трите имат кусури разни,но в направата им вложих много любов,защото са правени за мои любимки от форума

О,да и кърпата на Поли-сутрините и да започват с усмивка.

Това подаръче за 8-ми март го уших снощи.Взе ми здравето-за 4 часа едва успях

Още прясно,прясно да си кача гобленчето:)Уших го за да ми носи пролетно настроение в офиса и сутрин да започвам работа с усмивка;)Като го рамкирам,ще покажа пак:)

Аааа,вие само ме хвалите:)Кажете нещо лошо,че да се амбицирам да шия:)
Ето това са нещата ушити за Великден.Не съм ги снимала лично,та ще използвам снимките на другарчетата.
Такова удоволствие беше да шия яйчица за вас:)

Хеей, забравила си още една красива картичка с прекрасни пожелания в нея.:kissyou: Ето я.

А подаръкът за дручарчето ти е неповторим и носещ много настроение.:clap:

kara52 започвам да шия сериозни неща,само да се прибера у дома:)И като подпаля иглата,само как ще вадя гоблвн след гоблен:PP
NIA мерси,че си сложила още една снимчица.Сега да покажа още няколко:oops:

Назад