gesh44 след като организаторите са приценили да удължат срока , мисля че нямаш право да имаш притенции.просто е имало много желаещи затова е удължен.и това че си го завършила по-рано не мисля че трябва да се зачита(както ти искаш) .желая на всички успех :kissyou:
Позволи ми да не се съглася с теб....мисля ,че
имам право да се сърдя,защото аз се съобразих с
първоначалния обявен срок(както сигурно и други ),т.е. аз съм се съгласила да участвам при "зададените" условия и съм била
коректна ,и съм
спазила уговорката!!!!....Не съм го завършила
по-рано,а в рамките на първоначалната договорка!!!!Аз не държа да съм с преференции за това ,че съм го завършила в срок,а държа организаторите да си спазват обещанията!До колкото разбирам този конкурс не се прави за пръв път,така че би трябвало да са наясно какъв срок да сложат!!!!
Против съм промяната на правилата, след като конкурса е почнал!!!!Тук ще те цитирам отново:
"все пак си има правила и те са за всички" -точно така ! Това
бяха правилата и ТРЯБВА да са за всички!Аз научих за промяната на срока,когато вече го бях ушила и пратила,и когато потърсих информация какво се случва с този конкурс....ако организаторите бяха коректни,трябваше поне да пуснат по един e-mail с уведомление за промяната на срока....така,че аз се чувствам обидена от отношението им(а едва ли съм само аз)!!!!
Извинявам се за гневния пост (в това слънчево време)!:loveglasses:
Благодаря на всички,които ме подкрепят!:kissyou: