4-ти НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА БРОДЕРИЯ - 2007

• Началник на темата Началник на темата flame
  • Начална дата Начална дата
Здравейте, във връзка с големия интерес към конкурса и нивото на трудност на модела Есен край реката, срока за регистрация на участници и срока за изпращане на моделите се удължава с още 30 календарни дни, т.е. за "Есен край реката" срока се удължава до 20 Юли 2007 г., а за "Палавото делфинче" - 30 Юни 2007 г. (важи пощенското клеймо и за двете).

Пожелаваме успех на всички бъдещи и настоящи участници!

На всички които участват желая успех:rainbow:
Но имаше едно мнение, в което се споделяше, че е необходимо
да има повече разнообразие в предлагането на моделите за ушиване

:hello:Гоблена "Есен край реката" е направен много добре. Благодаря най-сърдечно за удължаването на времето за шиене,т.к. и аз се опасявах че няма да успея:(, но сега вече мисля че ще се справя.:):blueflow:Благодаря отново!

Гоблена като цяло ми харесва обаче тоя който го е правил иска да разбере дали ми ездрава нервната система на места има много единични бодове аз за сега се справям.:D

И аз се мъча над тях, но като гледам крайният резултат и се успокоявам. Голяма играчка...спор няма!:thumbup:

Супер! Много ви благодаря за удължения срок, и аз нямаше да се справя!

Наистина ли срокът за детския конкурс е удължен до 30 юни?
Ако е така, добре, че погледнах, защото съм ръководител на 9 деца, от които 6 са готови.

Да, срокът е удължен до 30 Юни, но ако децата са готови по-рано можете да изпратите готовите бродерии на посочения адрес в София.

:-| Остават още 2 деца, които не са привършили с "Палавото делфинче". Вече и те са на привършване. До 2-3 дни ще са готови и тогава ще ги изпратя наведнъж.
Иначе всички деца са очаровани от модела и го шият с удоволствие. Затрудниха се само с неразграфената панама, но ние си я разграфихме с молив.
Между другото едно "делфинче" вече е на изложба на предмети, изработени от ученици от МУЦТПО в гр. Ихтиман /докато чака да доплува до вас/. Изложили сме и от миналогодишните модели. Надявам се да не се сърдят организаторите.:clap:

:mad: НЕ Е ЧЕСТНО! Да се удължава срока за "есен край реката",защото аз зарязах сума ти ангажименти ,само и само да успея в срок!!!! А сега излиза ,че съм се прецакала....Мисля,че който е имал желание да участва -трябва да си направи сметката овреме ....сега ще пия една студена :upbeer:,за дето съм била съвестна....(съжалявам за крайното мнение,ако обижда някого,но усилията да се вмести човек в срок също трябва да се зачитат!)
Иначе с най-добри чувства :kissyou: !

Азкъсно реших да се включа,затова ще чакам с нетърпение следващия и мисля,че gesh44 e права:kissyou:

Извинявам се за въпроса но от къде да взема талон за участие аз се оба
  • Моделът следва да бъде изработен по зададената схема.
  • Моделът следва да бъде избродиран с мулине Анхор.
  • Изпращайте само нерамкирани гоблени.
  • Към всеки гоблен трябва да бъде прикрепен талон за участие по образец (или ксерокопие от него).
дих по телефона да се регистрирам .:confused:

конкурс

:idea: Ето показвам ви го готов,но няма да отиде на състезание.Уших го за себе си.Страхувам се да участвам,най-вече заради обратната страна на гоблена:D :D Снимката е направена с телефон и не е много качествена

Защо се притесняваш,те там да не убиват,а може да обмениш и опит с други.Аз мисля,че е шубав

sanita, отлично си се справила :clap:

:D Благодаря фламе,но имам чувството,че отзад е като китеник,иначе гобленчето е страхотно,а съчетанието на цветовете невероятно.Получи се на лице много хубаво,но снимката е с телефон и е малко тъмна.Ще помисля пак.Мисля,че срокът беше до 20юли.:kissyou:

Назад