4-ти НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА БРОДЕРИЯ - 2007

• Началник на темата Началник на темата flame
  • Начална дата Начална дата

flame

Administrator
Част от персонала
Администратор

ОРГАНИЗАТОР: КОУТС БЪЛГАРИЯ ЕООД
СЪОРГАНИЗАТОР: УЕБ АРТ ЕООД
МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ: списание “АНХОР КОЛЕКЦИЯ”; вестник “ВСИЧКО ЗА ЖЕНАТА”; списание “ДОНА”; списание “ДОБЪР АПЕТИТ”.

logos.jpg

Имаме удоволствието да обявим традиционнитя конкурс на Коутс България за майсторска изработка на гоблен с мулине Анхор. Специално за случая Коутс разработи гоблена “Есен край реката”. Броят на участниците в конкурса се увеличава с всяка изминала година. Надяваме се, че през тази година да се включите и Вие.

За четвърта поредна година Коутс България ЕООД - лидер в продуктите за ръкоделие и производител на конците за бродерия Анхор, организира детски национален конкурс за бродерия. Детският конкурс за бродерия е единствена по рода си инициатива в България, която цели да разкрие на децата удоволствието от бродерията и да възпита у тях естетическо мислене, сръчност, търпение и концентрация.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ НЯКОЯ ОТ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ:

Според мен би било по-добре да се разработят няколко различни модела, защото някой може да иска да участва , а точно този гоблен да не му допада.

Diana Delibasheva, шият се еднакви модели за да може да се сравняват помежду си. Marina, не зная в миналите конкурси кои са били участниците но се радвам, че вие двете първи се престрашихте да пишете в тази тема :D :blueflow:

Здравейте! Аз започнах вече с шиенето, но незнам дали ще се престраша да го пратя. :confused::?::?:

Marina, защо да не се престрашите? Ако имате въпросите пишете тук ще отговаряме.

конкурс

Аз също започнах конкурсния модел.Искам да попитам какви са изискванията на журито за обратната страна на гоблена.Старая се ,но се страхувам,защото не знам на какво ще се обръща по -сериозно внимание,решаващо ли е мнението за обратната страна на гоблена:clap:

Важно е гърбът да е чист - без много възли, без стърчащи крайчета на конците, без видими големи преходи на конците от едно място към друго.
Но лицето е още по-важно :thumbup: .

:hello:Приемат ли се, ако отстрани не са 10 , а 9см?Така ми го изпратиха организаторите. A наистина ли после се връщат?

Здравейте. Опитах се да се регистрирам за участие в конкурса, но не успях, защото ми излезе съобщение, че трябва да си поръчм модела, с който ще участвам, а аз съм си го окомплектовала сама. Как тогава да се регистрирам, мисля, че не бъркам при регистрацията и попълвам всички задължителни полета? Успех на всички участници

:hello:Приемат ли се, ако отстрани не са 10 , а 9см?Така ми го изпратиха организаторите. A наистина ли после се връщат?

Да, приемат се и след като оценяването на журито приключи, моделите се връщат на собствениците им на адреса, който са посочили в талончето за участие, което е в комплекта. Най добре е да го прикрепите с кламер към панамата.

petia_vt, ако сама сте окомплектовала модела, обадете се на тел. 02/ 976 77 49, 976 77 72.

И аз получих модела, куриерската услуга беше безплатна:D , както трябва да бъде!
Много харесах комплектовката по начина, по който е направена! Схемата е много хубава, остава да го започна! :kissyou: Ще участвам и с детския модел, и с пейзажа.
Това е първия конкурс, в който ще участвам и много се развълнувах, когато получих пратката!

ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ УСПЕХ! БЛАГОДАРЯ МНОГО НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ТАЗИ ЧУДЕСНА ИДЕЯ!

4.68

:D Ей,не се базикайте де!За вас куриерската услуга може да е безплатна,но за мен не беше.Трябва да кажа на Вас и на организаторите на конкурса,че госпожата от Панагюрище дойде след ден,върна ми парите и се извини.
Успех на всички участници в конкурса!:kissyou:

Хубаво е, че всички неточности са изяснени :D ,
Успех на всички участници.

:idea: Ще взема и аз да участвам но на мене ще ми се наложи да си го комплектовам сама защото надали ще имам време да чакам да ми го донесат.Като знам колко бързо шия, вие сигурно го преполувихте а аз се чудя още какво да правя.Ще се опитам да го ушия пък каквото стне.:D

veni_3000, до 20 юни 2007 г. (важи пощенското клеймо) има цели два месеца. Вярвам че ще се справиш, успех ;).

:D Ей,не се базикайте де!За вас куриерската услуга може да е безплатна,но за мен не беше.Трябва да кажа на Вас и на организаторите на конкурса,че госпожата от Панагюрище дойде след ден,върна ми парите и се извини.
Успех на всички участници в конкурса!:kissyou:

sanita, надявам се, че не се сърдиш! Пошегувах се :kissyou:
Радвам се,че всичко при теб се нареди!

Който има желание и възможност, нека да покаже докъде е стигнал с въпросният модел. :yes:Така другите ще имат стимул да се справят със задачата.... включително и моя милост.:D

Надявам се времето да ви стигне и да се справите чудесно! С пожелания за успех,аз не се наемам да се пробвам защото шия само когато на мен ми е кеф.
:clap: :-|

Назад