Гатанки с игла и конец

• Началник на темата Началник на темата rosi22
  • Начална дата Начална дата
Ахахаха Юли, не знам ;) Аз ракия не пия. Обаче за салатата съм сигурна, защото и аз съм я правила :)

Браво, много сте бързи. Само че аз още не съм го ушила, затова показвам само схемата. http://margoto66.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.451824.17389708.big

А според Юлето това са ГМО-зеленчуците.:D

:D:D Не съм много в темата, обаче шегата за ГМО-зеленчуците... :thumbup:
Ще взема да го ушия това с надпис 'ГМО-зеленчуци':D

Е, Виолета, ти направо ни взе за мезе. Искаш с първите бодове и вече да познаем какво е. Уший още малко:D

Нищо мила, ти пък защо толкова се впрягаш - никъде не пише, че е забранено да се шегуваме :confused:
В интерес на истината и аз си разграфявам панамата, но понеже доста се дървих да позная какво шиеш, затова в крайна сметка просто се пошегувах :idea:
Извинявай, ако съм те засегнала :kissyou:

Ето това ако някой познае как се казва, не кафе ами уиски ще 4ерпя /защото дори и аз не знам как е , шия го без картинка, запо4нах го без дори да знам какво шия, ку4е ли природа ли ...кой знае... а ако ми покажете и оригинала...свалям ви шапка :kissyou:

Здравейте, момичета, и аз имам една гатанка към вас, само че не е с игла и конец, а само с конци :D

Моя мъж, да му са чуди човек на акъла, намерил на пазара и ми купил едни стари конци за гоблен, така както са били в комплектовката, със знаците барабар, само че не се знае за кой гоблен са.

Като съдя по оформлението, доста стара българска комплектовка, много вероятно да е на нещо вилерово. Като количество са за средно голем гоблен, по-малък от всеизвестния 'коне на водопой'. Прилагам снимка.

Някакви предложения :?:

П.П. Всъщност, може би е колкото коне на водопой

Дали пък може да е номер 23 от каталога на завод "България"-Казанлък

:confused: Благодаря за предложението, но ми се струва, че тук има някакво сиво-синичко, а в мойте конци - не. Пък и зеленкото ми е доста... не виждам тука много де да го сложа :confused:

"Буря над лунното езеро" е доста голям гоблен момичета...38 на 47 см поне...по-късно ще го премеря и ще ви пиша точно...имам го ушит..Шани можеш да то видиш в Готовите ми неща и да се ориентираш за цветовете, за съжаление не пазя остатъка от конците му..:kissyou:подарих ги на една жена, която искаше да си го окомплектова..

Назад