моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата lari
  • Начална дата Начална дата
:hello: Днес за първи път ти гледам творбите, много хубава колекция имаш! 'Къщата' /поне така разбрах, че я наричат/, много грабва окото. И тази последната икона, дето заминала за лондон ми се стори много странна и интересна. На коя фирма е? За първи път я виждам.

Поздравления за прекрасните неща, които си сътворила!:clap::clap:

:kissyou:благодаря за оценката!Къщата ми я даде съфорумка-гобленът не е наш и името му е Вилата или нещо подобно.А иконата е от сп. Галерия-Бродерия-лична разработка на една гобленарка.Това е руска икона за здраве, успех и щастие в семейството-ших я за хора,които са направили много за моето семейство.
Желая успех в творчеството с гоблени:-|:flower:

Браво:clap:цялата колекция е страхотна.Ще продалжа да следа творчеството ти,а ти продалжавай да ни радваш.:kissyou::kissyou:

:kissyou:благодаря за оценката!Къщата ми я даде съфорумка-гобленът не е наш и името му е Вилата или нещо подобно.А иконата е от сп. Галерия-Бродерия-лична разработка на една гобленарка.Това е руска икона за здраве, успех и щастие в семейството-ших я за хора,които са направили много за моето семейство.
Желая успех в творчеството с гоблени:-|:flower:

Благодаря, успех и на теб! :kissyou:

Подарък -шега за близък човек,ако успея ,ще прикача още една весела картинка

Последно редактирано:
:clap:как да не заслужава да ги покажеш те са толкова сладки и като знам че с любов ги прави и ги подари:clap::kissyou::kissyou:

Еееееее бива ли такива работи- " Дали си заслужава да ги покажа?"........:confused: Разбира се, че се заслужава!!!!:loveglasses::clap:
Та ако ние не можем да оценим емоцията и труда вложен и в най- малкото гобленче- кой друг:?:
Аз даже взаимствах от теб идея..................:idea:

Страхотни са, разбира се ,че си заслужава да ги покажеш.От тях струи невероятна емоция :loveglasses: :clap:

Шеговитият гоблен "баба пие кафенце"е сладък и весел.А графиката не съм я срещала до сега.:kissyou:

e1356e4a27cbcd861.html]
b818a786ae1b485e1356e4a27cbcd861.jpg
[/UR

Това е последния гоблен-за сега

Назад