моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата lari
  • Начална дата Начална дата
Добро утро! Да покажа две завършени гобленчета,които отдавна си чакаха реда!Не са прани и гладени, че ще си стоят без рамки.

Зашеметяваща колекция! :clap::clap:Коледните ти минита са с прелестни рамчици!:kissyou:

Благодаря ,момичета!Снимката на Почаевската икона не е добра-цветовете са наситени ,но тук е излязла твърде бледо!

Не съм толкова сръчна да направя рамките:DКупих ги от Т-маркета в Пловдив.Дъщеря ми не ги хареса,че били претрупани,но аз мисля,че за тези празници е добре да са весели!:yes::rainbow:

Това е последният ми подарък за Новата година ,заминал за Лондон!Снимката не е много добра!

Красиви гоблени имаш.А рамките на последните новогодишни са простоооо един път.

Много хубава колекция.Коледните подаръчета са страхотни.А иконите ти са направо невероятни.:clap:

Прекрасни са последните ти творения, особено рамките на новогодишните гобленчета!:clap:

:kissyou:Благодаря,момичета!Вие сте страхотен стимул за работа над гоблените!:flower::cookies::coffee:

почаевката икона сега аз съм я започнала мила не срещам трудност изглежда великолепна дано се получи като твоята :) страхотни творби притежаваш

Благодаря!:kissyou:И аз я ших с ариадна.Шие се много приятно-два пъти вече я подарявам.Желая ти успех и после да я покажеш!:kissyou:

Назад