lari 22 Юли 2009 #21 Добро утро! Да покажа две завършени гобленчета,които отдавна си чакаха реда!Не са прани и гладени, че ще си стоят без рамки.
Добро утро! Да покажа две завършени гобленчета,които отдавна си чакаха реда!Не са прани и гладени, че ще си стоят без рамки.
lari 27 Декември 2009 #22 JТова е малка част от подаръците за празниците Последно редактирано: 27 Декември 2009
lari 27 Декември 2009 #23 Не прикачих снимките по правилата,но не успях-може модераторите да ги изтрият!
batika 27 Декември 2009 #24 Страхотна колекция си сътворила:clap:,подаръците са прекрасни:yes::clap::kissyou:
ralli Гобленар 27 Декември 2009 #26 Зашеметяваща колекция! :clap::clap:Коледните ти минита са с прелестни рамчици!:kissyou:
lari 27 Декември 2009 #27 Благодаря ,момичета!Снимката на Почаевската икона не е добра-цветовете са наситени ,но тук е излязла твърде бледо!
Благодаря ,момичета!Снимката на Почаевската икона не е добра-цветовете са наситени ,но тук е излязла твърде бледо!
lari 28 Декември 2009 #29 Не съм толкова сръчна да направя рамкитеКупих ги от Т-маркета в Пловдив.Дъщеря ми не ги хареса,че били претрупани,но аз мисля,че за тези празници е добре да са весели!:yes::rainbow:
Не съм толкова сръчна да направя рамкитеКупих ги от Т-маркета в Пловдив.Дъщеря ми не ги хареса,че били претрупани,но аз мисля,че за тези празници е добре да са весели!:yes::rainbow:
lari 4 Януари 2010 #30 Това е последният ми подарък за Новата година ,заминал за Лондон!Снимката не е много добра!
sissak Гобленар 4 Януари 2010 #32 Красиви гоблени имаш.А рамките на последните новогодишни са простоооо един път.
lililina 5 Януари 2010 #34 Много хубава колекция.Коледните подаръчета са страхотни.А иконите ти са направо невероятни.:clap:
daniel4i 5 Януари 2010 #35 Прекрасни са последните ти творения, особено рамките на новогодишните гобленчета!:clap:
lari 5 Януари 2010 #36 :kissyou:Благодаря,момичета!Вие сте страхотен стимул за работа над гоблените!:flower::cookies:
bleke 19 Януари 2010 #37 почаевката икона сега аз съм я започнала мила не срещам трудност изглежда великолепна дано се получи като твоята страхотни творби притежаваш
почаевката икона сега аз съм я започнала мила не срещам трудност изглежда великолепна дано се получи като твоята страхотни творби притежаваш
bleke 19 Януари 2010 #38 lari каза: Не прикачих снимките по правилата,но не успях-може модераторите да ги изтрият! Кликнете, за да разширите... с кой подбор конци си правила почаевката икона аз започнах с ариадна:baby:
lari каза: Не прикачих снимките по правилата,но не успях-може модераторите да ги изтрият! Кликнете, за да разширите... с кой подбор конци си правила почаевката икона аз започнах с ариадна:baby:
lari 19 Януари 2010 #39 Благодаря!:kissyou:И аз я ших с ариадна.Шие се много приятно-два пъти вече я подарявам.Желая ти успех и после да я покажеш!:kissyou:
Благодаря!:kissyou:И аз я ших с ариадна.Шие се много приятно-два пъти вече я подарявам.Желая ти успех и после да я покажеш!:kissyou: