моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата lari
  • Начална дата Начална дата
още малко коледни миниатюри Фотографът ми все още се учи и цветовете са много по-ярки

Отдавна не съм показвала нищо.Това е Игоревската икона-уших я в памет на баща си.Ще я подаря на човек, който ни оказа истинска подкрепа в най-трудните моменти. Показвам я два пъти, защото не съм добър фотограф.

И нещо по-весело след иконата.Това гобленче е от списанието Рисунки с игла.Все още не съм измислила рамката.

Да покажа моята Света Ана! Много е скромна сред вашите красоти, но аз си я харесвам.Скоро ще я пусна и в рамка.:shy2:

Да ви покажа нещо малко.Гобленчето, което е на кръстчета и някаква много ситна панама, е шито от моята баба за племеника ми.Реших да го повторя с гобленов бод и да го имам като спомен от един всеотдаен човек!И двата не са гладени-моля за извинение!

Това са моите молитви-и двата са за подарък.И Малката Мадона , която имам от Веска Илиева!снимките не са много добри, но така излязоха.

Понеже не показвам етапи, ще си разреша тук да покажа какво шия в момента и какво имам за довършване.Първият ми изпрати едно много мило момиче от форума.Безкрайно благодаря на Rosssi.Вторият е една вилерова икона, за която просто нямам очи да я довърша.Надявам се на почивки да успея.И третият е щампа-преди години го купих за майка си, но бързо й мина желанието и сега чака мен за довършване.Не можах да кача Мостар-той е на половина ушит.

fuentemajor,мисля,че най-после успях да прикача снимката на гоблена.
Lucy, благодаря за оценката и пожеланията!Здравето и дълголетието са много важни за една гобленарка,за да осъществи мечтите си!
Ваня,похвалата на едно толкова красиво момиче е щастие за мен!А и Пещера много си я обичам!
Съжалявам, че имам икони, които съм подарила преди да ги снимам.Нямам ги дори като архив!
На всички желая красиви гоблени!:kissyou:

Вече е готов и в рамка гобленът от Роси.Пускам две снимки заради осветлението.:confused:

Назад