Заедно с БГ МАМА на Великден?

Ето, да се похваля с част от направеното от мен за видинскиая базар, да не кажете, че само пиша а нищо не боцкам!!!!!!!!!!!Има още 5-6 неща в рамка + картичките, които ще снимам тези дни и т.н.Абе-направо си се фукам...

Абе тая видинската фукла ми взе ума бе:clap: :D
Браво на теб !!! Аз едва кретам - до момента имам четвърта готова картичка - до 10 ще ги докарам - обещах. От това дето видях обаче може да има повтарящи се мотиви - което е голямо облекчение за мен.
Лошото е че е много мрачно тези дни и трудно бродирам на лампа ...

Ето, да се похваля с част от направеното от мен за видинскиая базар, да не кажете, че само пиша а нищо не боцкам!!!!!!!!!!!Има още 5-6 неща в рамка + картичките, които ще снимам тези дни и т.н.Абе-направо си се фукам...
Да можех и аз така да се изфукам щях да го направя:clap:
Ама не -и днес се прибрах в 8 после дете вечеря и т.н.Не знам дали ще ми остане време да шия:(

момичета, моля тези отвас , които са правили картички да дадат малко съвети!:confused:
мисля че ще намеря подходящи модели, но се колебая как да ги оформя.
пишете на лс и най-добре на мейла! :kissyou:

Ади-Вики, аз направих картички с офис-картончета в различни цветове, ама наблегнах на зелено, жълто и червено.Понеже бродирах в/у златната дмц-панама бродерийките станаха суперски и ги изрязах после с къдрава ножица за плат, картончетата също изрязах по този начин и стана чудесно.после изрязах къдрави лентички от една цветна самозалепваща хартия/като гланцово блокче, ама самозалепващо/и залепих във вид на ромб или квадрат направо в/у бродерийката и готова работата!Оказва се лесно и приятно занимание и не изхвърлих изоБщо материал

Ей, от сутринта се опитвам да вляза и сега успявам...Да се похваля-снощи правихме офицялна презентация на движението във Видин, макър, че работим вече 2 години почти, та на нея направихме базар-нещата се продадоха на 90% и за 15 минтути събрахме 620 лв-горда съм, че съм част от Вас, защото това, което бродирах е по схеми пратени ми още мин. год. от Вас!А днес ни одобриха за една дребнао сума/100лв/която да ползваме за материали , така че -след ниския старт вече спринтираме!!!

Мацки, първата пратка на Милена Чернева от Мездра е при мен-мноооооого целувки-радвам се като малко дете и вече се изфуках-3 гоблена с Дядо Коледа в рамка и снежинки-плетени на 1 кука, както и пеперуди, които са изключително интересни-понеже винаги ми се е искало да мога да плате , ама ме ловят нерви...като ги снимам ще Ви ги пусна да им се насладите.Миленка е украсила с брокат рамките-адмирации и благодаря!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Много се радвам че са ти харесали. Времето ми е малко, а снежинките се правят по бързо, затова реших да направя тях.

Значи такааааа-твоето гобленче с коледното пиле отлетя за нула време, после картичките...а снежинките на Атинянка започнаха да топят бройка още като ги показах на момиче4тата преди дни-първо пеперудите...останаха няколко снежинки, но скоро ще ги разпердушиним.Не знам дали да Ви хваля още, че да не Ви пораснат ушите, ама и на миналите базари, каквото и да сте ми пращали /имам предвид всички от форума/- купуваха го най-напред!Сигурно, щото е от все-сърце!Благодаря Ви!Вчера събрахме 310 лв, а мин. седмица-620 лв-не е много, но е достатъчно за нещо хубаво от сърце.

И в София базара е много успешен!Аз успях само 3 малки гобленчета да направя-добре че правих картички с фотошопа-там съм по продуктивна:idea:

Чучулига, софийския базар е бил наистина чудесен-все пак е столица, ама да се похваля, че му дадохме силно видинско рамо за втория ден, щото щеше да издъхне без нас-нали сме от влрашко-носим европейски дух!!!

кипи подготовка за великденския базар

Започнах по-отрано и с огромно удоволствие показвам какво избоцках като начало!

Назад