Имате ли си животинче?

• Началник на темата Началник на темата sweety
  • Начална дата Начална дата
работен процес

Куче, коте и мишка ... :D :D :D
Това е един от работните ми любимци - имам цяла банда котета, които си търсят дом - някой ако иска да свирка!

И игуаната, която на снимката се прави на клон :gipsy:
Игуната реагира на външни хора по този начин - влиза в ролята на клон :D

Последно редактирано:
След мойта почивка намерих нов любимец във къща си.Персидско момченце Гари!Сега нашето куче много ревнува от нов член на семейството ни...:confused:

Да ви кажа какъв ловец си имаме -селското коте което храним събота и неделя-държа да уточня ,че не сме си го вземали ,той ни намери.В неделя след като се беше доообре нахранил-изглеждаше все едно ще роди всеки момент поне 5 котета:D-Пристигна от някъде с гущер в уста който сдъвка почти пред нас. На една от снимките довършва гущера

Е, хайде кажете ми ЧЕСТИТО:party:!
Не удържахме дълго фронта и днес си купихме пинчерче-момиченце! Бебето ще бъде у дома на 25 септември, защото още не е отбито:baby:
Вижте малката дебеланка:loveglasses:

Благодаря ви много! Като че ли аз се радвам повече и от дъщеря ми:D
Луда работа ви казвам :crazy:

Наистина голяма дебеланка,ама какда не ги обичаш толкова мънички и сладички.Ние също имахме пинчече,но бежово(доста рядко се срещат)и бебоците и бяха невероятни-като всички малки твари.

makrat Да ти е честито животинчето,много е сладичко,идва ми да дойда и да го нацелувам,като го видях и си представих моята дебеланка като малка,същата муцунка беше,а сега е вече 5 годишна.
Сега ще я щтракна набързо и ще прикача снимката и.:blueflow:

Ето я,прясно снимана-
Преглед на прикачен файл 102488

Честито бебче :baby:. Да ви е живо и здраво да ви радва.
Манка и твоята дебеланка е много сладичка и чаровна.
А това е Санита и моя Алекс.

Аз имам две котки- Шани и Милко, много са хубави . милко е мъшкар и едното око му го няма от тазе пролет, но това не му пречи да скитосва при други котки. нямам снимки.

:gipsy:Ето и някои от другите ми добичета:
Кода(този, целият в бяло), Джуди(дакелката) и Гуши(свинчето).
И manka, нашата майка, на новото бебе изглежда също като твоята пинчерка, грациозна като сърничка и с вирнати уши.

:gipsy:Ето и някои от другите ми добичета:
Кода(този, целият в бяло), Джуди(дакелката) и Гуши(свинчето).
И manka, нашата майка, на новото бебе изглежда също като твоята пинчерка, грациозна като сърничка и с вирнати уши.

О,морското свинче е досуш като наш Чочко(нащо морско свинче)Не съм предполагала,че мога да се привържа толкова много към такова животинче, сега как си го цункам:D

Да се похваля от днес си имам нов домашен любимец. Да ви запозная с моята нова придобивка Кларис. Тя е бяла чинчла /персийка/ Вижте я колко е важна на задното стъкло на колата, а на едната снимка се кипри у малкия ми син.

Котенцето е много сладко, цяла красавица. Моята племенница и тя получи за Коледа като подарък персийско коте. Сега на 30.09. ще стане на 1 година, но е момченце - казва се Томи. Така е свикнал вече с нея, че я чака до вратата, докато се прибере от училище.

Назад