Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Благодаря ,момичета!Имам нужда от подкрепа.И моето е улична превъзходна-преди повече от 9 години дъщерята го намери под прозореца на кухнята.Беше нахапано, пълно с кърлежи и само с две зъбчета.А е такъв кротушко!Ами има си възрастови прояви-спадане на дебелото черво и покрай него ще му наместват всички вътрешни органи.Ще го оперираме в Тракия.Тези лекари по-рано работеха на Четвъртък пазара в клиниката и само добро съм видяла от тях,когато имахме кокерка.
На всички ваши животинки желая само здраве, за да са щастливи и вие също покрай тях.:kissyou::kissyou::kissyou:
Ето това е нашият Лари , на когото си присвоих името.
Вече сме си в къщи и мога спокойно да благодаря на всички за подкрепата.:kissyou::kissyou::kissyou:От 10 -11.30ч го подготвяха за операция.И като започна, та го получихме в 16.ч Видимо е добре, боли го ,но му бият бокоуспокоителни.Диетата е малко сложна, но ще се справим.Искаха да ни държат още един ден в Пловдив,но доказахме че сме добре, а и тук си имаме лекари.
Безкрайно съм ви благодарна и желая само здраве на всички ваши любимци-четирикраки, двукраки, пълзящи и летящи ит.н:kissyou::kissyou: