След като се омъжих години наред не бях шила. Той дори не знаеше, че мога да бродирам.После си купих един гоблен на път за морето от Казанлък и така се почна. Докато шиех първия си гоблен - "Сиси", мрънкаше, че не съм му обръщала внимание вечер, че щял да хвърли гоблена в печката и т.н. После уших "Ухажорът". Рамкира ги наш познат и когато ги донесе у нас, мъжът ми не беше вкъщи. Облегнах ги в хола да го чакам да решим заедно къде ще ги закачаме. Като се върна, момичета, като седна на земята срещу гоблените-15 минути не мръдна, вярвайте ми. Така горд беше единствено като родих щерката (щото за сина не можех да стана от леглото да го видя). Оттогава ми е страшна подкрепа. Непрекъснато се хвали пред познатите ни кои гоблени съм ушила и кой шия в момента. Тази година за годишнината от сватбата ни поръча да направят на гоблен една от сватбините ни снимки, дето сме само двамата. Имам още малко да довърша "Мадам Помпадур" и захващам вече и него. Та явно и аз съм от щастливо приобщилите половинките към хобито си жени.:idea: