Ето това са моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата rujanka
  • Начална дата Начална дата
:clap::clap::clap:Прекрасна колекция!!! Все нови и интересни непоказвани до сега неща!:kissyou:

мили момичета, да ви покажа какво спретнах вчера и днес за рожденния ден на сестра ми ( Калина) като допълнение към подаръка.идеята ми хрума изведнъж вчера по обед и захвърлих прозореца. след обикаляне по магазините успях да открия само тази цветна рамка, която не е най-подходящата, но мисля че и така стана добре.Исках да е ярко червена или светло зелена, но в Пещера "такива сладкиши" ......няма. :D а празникът е в неделя.

Последно редактирано:
момичета ето моето прозорче- готово.сядам да си пия кафенцето,ето по едно и за най-ранобудните:coffee::cookies:

Последно редактирано:
:loveglasses:Браво,Руже!Много хубаво прозорче си си спретнала!Тъкмо за сутрешното:coffee:Чакам с нетърпение да видя какво ще подхванеш сега :kissyou:

:loveglasses:Браво,Руже!Много хубаво прозорче си си спретнала!Тъкмо за сутрешното:coffee:Чакам с нетърпение да видя какво ще подхванеш сега :kissyou:

вече започнах едни Везни за племенника си.Има РД на 6 Октомври. За съжаление не открих във форума, схемите на тези, които търсих и ще направя тези от червената серия на Ланарте. Не са ми много по душата, но ги шия с много любов и старание. Като напредна, ще покажа.

:DОхоооооооооооо,явно е включено турбото.Отново твориш чудесии:kissyou:

Много романтично е последното ти творение. Толкова е свежо, та чак тук ми замириса на цветя.
:clap::clap::kissyou:

Руже, прозорецът е много нежен и красив! Поздравления :clap::clap::clap:

Прозорчето е много свежо и красиво!Пленява с богатството на цветова гама!:clap::clap:

Много красота и лятно настроение има в новия гоблен,възхитена съм,не съм го виждала до сега ушит,браво,продължавай да ни радваш с нови красоти:kissyou:

Много свежо попълнение към прекрасната ти колекция :clap:

Назад