Ето това са моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата rujanka
  • Начална дата Начална дата
Ако не за друго, на тази красота и липсва другарчето :gipsy: Хващай иглата, че ще и е скучно сама.........

Всички са прекрасни ,браво за труда ти .Но последния най ми хареса :D:kissyou::kissyou:

Много колоритна картина!Къде я кри до сега? Браво!:clap::clap::clap:

Момичета, вашите постове много ме окуражават да пипна пак иглата, но за сега се въздържам, имам проблеми с очите.Благодаря ви за милите думи и оценки
BIBETO, ами седи си две години "скрита" в гардероба при други три не рамкирани стари работи:D
Недовършените, към 4-5 са на друго място да не вземат да се довършат сами :-|
Другарчето е ето това, но скоро май няма да му се случи да го избъцкам.

Rujanka,така се радвам,че отново си сред нас!И...повече не се губи.
Надявах се да видя цветята,които ши за сестра си.

Rujanka,така се радвам,че отново си сред нас!И...повече не се губи.
Надявах се да видя цветята,които ши за сестра си.

ето ги мила, отдавна висят на стената у сестра ми и тя казва, че като и домъчнее за мен си ги гледа и релаксира и и минава. И трите са рамкирани еднакво, само че имам снимани само маковете.

момичета, големи подстрекателки сте.:goodnews:Не се сдържах и през почивните дни завърших един витраж, на който беше останала малка част от фона. Ето го в прогрес ( така зарязан преди 2 години ), но ОБЕЩАВАМ в почивните дни ще го снимам и ще ви го покажа завършен. Сега шия снега на тази руска "Прогулка". Ужасен фотограф съм, но sorry, поне добивате представа за какво става върпос:D

Браво на теб :clap::clap::clap: Скоро ще са завършени - в това съм сигурна.
Това е човека, който имам честта да познавам лично :kissyou:

Ружееее, как ще се сдържиш, бе мила!
:clap:Страхотен витраж!

Благодаря ви момичета. Ето обещания отчет. Днес завърших снежеца.Стана ми студено покрай това хладно лято и реших да предизвикам слънцето:D
Ето изпрани Витража, руската разходка и една цигулка, която за срамотиите бях зарязала за 3 реда фон.

Последно редактирано:
Много красив, интересни и непоказвани до сега гоблени :confused:
Витражът особено много ми допадна, стилен и нежен :clap::clap::clap:

:clap::clap::clap::clap::clap:

Сега като завърши тези, какво следва Хейгл или Ноща..................

Добре дошла отново при нас :kissyou:, страхотни нови попълнения :clap:

Назад