Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Винаги броя до припадък и засичам, за това грешките ми са много редки и максимум от 1 символ и изобщо не си правя труда. Много често обаче ми се случва да не уцеля дупчицата на панамата и тогава много късно (едва като го попригладя) си откривам грешката. Направо издивявам , но няма начин да не се разшива. Ако някой знае как се замазва подобна грешка, ще ми утрои производителността на гоблени![]()
Аз пък най редовно си замаскирам такива бодчета пък и да съм объркала ако не се вижда си оставям обърканото /това е лично творчество/Едва ли има някой,който да обича тази операция...
Като си открия грешка, гледам веднага да разшия и да оправя обърканото, защото ако го оставя така има вариант със седмици да не хвана гоблена...като знам, че ме чака- разшиване...
Докато, колкото и да съм бясна, докато разшивам, на другия ден, когато всичко ми е ок, пак с желание си сядам пред гоблена...
Досега само веднъж съм "замаскирала" един объркан бод, като мина отгоре с друг цвят...и то си го позволих, защото беше във фона и наистина беше само едно единствено бодче....ето признах си!