Разочарование от Милена Стил!!!

• Началник на темата Началник на темата Joly
  • Начална дата Начална дата
Е, аз немога да се похваля ,че имам голям опит в гобленарството ,но в момента привършвам В галоп ,на въпросната Милена стил и много си го харесвам.Гобленът е 1:4 и с конци ариадна и е точно такъв какъвто е и на картинката
picasaweb.google.bg/steysi.t/VXSOCH?feat=directlink и трита са на въпросната фирма и ми остават по много конци

привет на всички и от мен прочетох доста мнения за милена стил и реших да не коментирам фирмата и да споделя за фирма "ран-4" магазина е на пиротска 3 и повярвайте няма по хубави гоблени от тяхните

Можеш ли да покажеш какво си ушила и колко на брой гоблена имаш закупени от тях че толкова ги хвалиш!:confused:

Аз съм купувала 3 гоблена от фирма "Ран",на Пиротска. Последния беше с нечетлива схема и объркани знаци на конците. :(
Честно казано, взимат схеми на известни фирми и ги комплектоват. Това вече го мога и сама, така че не бих купила повече нещо от там. :gipsy:

Моля Ви кажете някой купувал ли е гоблени
от фирма ПОВИК.Интересува ме какви са им схемите и конците
и изобщо сполучливи ли са:confused:

Аз ще кажа,че Милена стил с Ариадна е добър избор за хора с малки възможности,като пари.Но не всички са им толкова лоши аз до сега само такива съм шила и не са ''умопомрачителни'',стават.Е,да сигурно ДМЦ са 100 пъти по добри но и цените са им доста високи.

Назад