Разочарование от Милена Стил!!!

• Началник на темата Началник на темата Joly
  • Начална дата Начална дата
Милена стил

Здравейте момичета чета и калко повече коментари чета толко повече се плаша аз отскоро съм в форума и не знаех че има такъв форум и си поръчах от Милена стил - Хитлерова зима едное че пристигна с 20 дни закъснение но нещо не ми харесва някакви ярки цветове а като го гледах ушит в магазина на Ади преди години ме грабна веднага. А сега едвам го шия едно ярко синьо . Наистина е бонбонено, но схемите от нета са с страхотни комплектовки на конците .Повече няма да си купя на Милена стил.Благодаря ви момичета че можем да си разменяме схеми по нета:kissyou: :clap::greeneye:

Шия този гоблен в момента
1227
Единия ми кон е готов.Разочаровах се от жълтакавото което се получи - а уш коня е беличък:confused:.Повече няма да експериментирам.
Аз завърших тези коне съвсем скоро ето крайният резултат.Като цяло съм доволна

.. искам да се обърна към вас с молба - ако някой от вас е шил показаните по долу гоблени, моля да сподели дали си заслужават да се шият или да си направя паметник на глупоста с тях:D:(:kissyou:

Ето как се получи моята Трявна на Милена стил:

http://goblenite.org/attachment.php?attachmentid=21386&d=1162760496
Спред мен е много добра, но не си спомням дали комплектовката беше с конци Ариадна.

Много ви благодаря за отзивчивостта:kissyou:Явно пейзажите им са сполучливи, остават само под въпрос "Дивото зове" и "Свети Георти".Моля, ако някой е шил тяхна комплектовка, нека да сподели.
/За дивото зове ми подметнаха, че вълкът приличал повече на момиче, а момичето на вълк:D/

Нинче,"Зовът на дивото" и "Св.Георги" съм ги шила аз,можеш да ги видиш в готовите творби.Шила съм ги с конци ариадна.Според мен разработките на Милена стил с ДМЦ не са сполучливи,но с ариадна са добри.А "Дивото зове" беше първия гоблен,който уших и според мен стана много хубав.:kissyou:

Стойче, благодаря ти:kissyou:Веднага ще разгледам.Май се поуспокоих:idea:
П.П. Видях - харесаха ми.Благодаря още веднъж на всички, отзовали се на молбата ми:kissyou:

Включвам се в темата, за да споделя и моите впечатления. На Милена стил съм ушила 3 гоблена - Коне в реката с конци Пъпетц, Испанско лято с конци Ариадна и Венецианска маска от януарското списание Галерия-бродерия. Лично за себе си съм доволна от резултата, на маската смених само един цвят, за да придам повече изразност. Като цяло обаче, мисля че, доста от гоблените им имат един такъв статичен вид. Вчера разгледах новият им каталог и ми направи впечатление, че пускат модели, които вече са разработени от други фирми, с доста сериозна намеса по тях, която доста отнема от красотата им. Сравнявах модела на балерината в интернет и ми направи впечатление колко груб е техният продукт.

Включвам се в темата, за да споделя и моите впечатления. На Милена стил съм ушила 3 гоблена - Коне в реката с конци Пъпетц, Испанско лято с конци Ариадна и Венецианска маска от януарското списание Галерия-бродерия. Лично за себе си съм доволна от резултата, на маската смених само един цвят, за да придам повече изразност. Като цяло обаче, мисля че, доста от гоблените им имат един такъв статичен вид. Вчера разгледах новият им каталог и ми направи впечатление, че пускат модели, които вече са разработени от други фирми, с доста сериозна намеса по тях, която доста отнема от красотата им. Сравнявах модела на балерината в интернет и ми направи впечатление колко груб е техният продукт.

....Споделям мнението ти...:thumbup:

Аз завърших тези коне съвсем скоро ето крайният резултат.Като цяло съм доволна

Конците ми са Ариадна.Дали затова е жълтеникав на места.Прилича на мустанг:DСамо индианец му липсва:idea:Твоя е станал много хубав обаче.Ще шия и ще се надявам:confused:

Конците ми са Ариадна.Дали затова е жълтеникав на места.Прилича на мустанг:DСамо индианец му липсва:idea:Твоя е станал много хубав обаче.Ще шия и ще се надявам:confused:

И моите коне са с Ариадна.Дано ти хареса крайният резултат.Защо не покажеш снимка да го видим как изглежда?

И моите коне са с Ариадна.Дано ти хареса крайният резултат.Защо не покажеш снимка да

За съжаление нямам с какво да снимам:(Отговора ти ме успокои обаче и много ти благодаря:blueflow:Надявам се скоро да мога да покажа и аз нещичко:)

Последно редактирано:
Предпоследният ми гоблен беше на Милена стил с конци Анхор.От това,което виждам има голяма разлика в цветовете.Аз съм доволна,но съжалявам ,че не купих тяхна комплектовка на Параклиса.Като слепец се блъснах с комплектовка на ЕТ Иванка Иванова,за което много съжалявам.:cry:

Тази Иванка Иванова от Габрово ли е?

Здравейте на всички. Току що се регистрирах в този сайт. Пишете,за разомарованието си от гоблените на Милена Стил. Аз съм супер разочарована от гоблен на ЕТ Иванка иванова. Много търсих Полегналата Магдаланена. Поръчах го в един магазин. Оказа се,че е производство на ЕТ Иванка Иванова. Много съм разочарована. Схемата е отвратителна, има редове от нея, които не се виждат знаците. Ако някой има адреса на фирмата и телефони, моля пишете ми. Исках този гоблен и го чаках с голямо нетърпение. За съжаление много съм разочарована.

Aз съм виждала Зовът на дивото и Трявна и смело мога да кажа,че са чудесни.колкото до гамата на Ариадна тук прочетох че за едни е бледа без контраст,а за други ярка и бонбонена.Нека всеки си направи извода

Назад