diana ivanova 3 Декември 2010 #65 Пейзажът е просто невероятен с тези оранжеви тонове, много успокояващ и нежен!
zezata Гобленар 3 Декември 2010 #67 Много искрящ и красив е станал този гоблен. Останаха ми очите в него. :shock: :clap:
venipetgab 3 Декември 2010 #68 Поздравления за невероятната колекция!:clap:Толкова много и толкова прелестни пейажи- нямам думи!:clap::clap::clap::kissyou:
Поздравления за невероятната колекция!:clap:Толкова много и толкова прелестни пейажи- нямам думи!:clap::clap::clap::kissyou:
anito11 4 Декември 2010 #70 Пейзажа е невероятен дори и неизпран. Чудя се с какво ще ни зарадваш след него?
pollina 4 Декември 2010 #72 Разкошен есенен пейзаж,от него струи красота и светлина:clap::clap::clap:
Лили 4 Януари 2011 #75 :clap:Пейзажа е направо невероятно красив.Я сподели нещо повече за него.Готова комплектовка ли е или от нета.Много ми хареса.
:clap:Пейзажа е направо невероятно красив.Я сподели нещо повече за него.Готова комплектовка ли е или от нета.Много ми хареса.
kanevaster Гобленар 26 Февруари 2011 #76 Ето ги последните дребосъци, с които се занимавах преди да започна по-голям гоблен.
V vessi123 26 Февруари 2011 #77 момичета като ви гледам какви красоти създавате направо онемявам.как успявате толкова бързо?аз от 1 месец влача моята Сиси и все още не съм напреднала кой знае колко.страхотни неща правите :kissyou:
момичета като ви гледам какви красоти създавате направо онемявам.как успявате толкова бързо?аз от 1 месец влача моята Сиси и все още не съм напреднала кой знае колко.страхотни неща правите :kissyou:
O ovne 26 Февруари 2011 #78 Браво за "дребосъците" - чудесно си се справила! Очаквам с интерес следващите ти проекти:clap:
venipetgab 26 Февруари 2011 #79 Много хубави дребосъчета, особено пейзажчето. Много е свежо и излъчва живот в тези стари къщи.:clap::clap::clap:
Много хубави дребосъчета, особено пейзажчето. Много е свежо и излъчва живот в тези стари къщи.:clap::clap::clap: