kanevaster Гобленар 2 Юли 2010 #44 След кратко отсъствие от форума пак съм на линия. Последното ми творение.:-|
diana ivanova 2 Юли 2010 #45 Наистина се усещаше отсъствието ти, но последният гоблен показва, че пак си във форма!
rujanka 6 Юли 2010 #48 поздравления и добре дошла на още една "отшелничка" като мен. Много сполучливо завръщане. Давай все така :clap:
поздравления и добре дошла на още една "отшелничка" като мен. Много сполучливо завръщане. Давай все така :clap:
кики Гобленар 22 Септември 2010 #53 Прекрасен е !!! :clap::clap::clap: Разгледах всичките ти творби......каква е тая скорост.И колко са хубави.
Прекрасен е !!! :clap::clap::clap: Разгледах всичките ти творби......каква е тая скорост.И колко са хубави.
C cvetomilka.1 Гобленар 22 Септември 2010 #54 Прекрасна колекция! Не зная как съм пропуснала тези красоти досега.Ще те очакваме на регулярните срещи,за да ги виждаме на живо.
Прекрасна колекция! Не зная как съм пропуснала тези красоти досега.Ще те очакваме на регулярните срещи,за да ги виждаме на живо.
Дейзи 25 Септември 2010 #55 Поздравления-много е красив:clap: и аз съм го започнала но кой знае кога ще го завърша...нещо не остава време за шиене
Поздравления-много е красив:clap: и аз съм го започнала но кой знае кога ще го завърша...нещо не остава време за шиене
Val4e 28 Септември 2010 #56 Леле, страхотен е, аз зарязах другарчето му наполовина, но все някога ще го доушия!
van4e_to 28 Септември 2010 #57 Така значи, затишие, затишие и после хоп! - Готов! Поздравления за прекрасния гоблен! Като истински е, чак ми иде да протегна ръка и да си пийна :kissyou::clap:
Така значи, затишие, затишие и после хоп! - Готов! Поздравления за прекрасния гоблен! Като истински е, чак ми иде да протегна ръка и да си пийна :kissyou::clap:
kara52 28 Септември 2010 #59 Много хубав е станал натюрморта и много свеж, поздравления за чудесната работа! Да ти е честит!:clap::clap::clap::flowerlove:
Много хубав е станал натюрморта и много свеж, поздравления за чудесната работа! Да ти е честит!:clap::clap::clap::flowerlove:
GILDA 28 Септември 2010 #60 Браво наистина .Докато го започна и го изкара ,а аз зациклих и..................