Да покажа и аз нещичко- най-напред тези, които избродирах по схеми, изпратени ми от форума. Сърдечно благодаря на тези, които се отзоваха на молбите ми :kissyou: :kissyou:
Всичките са вече подарени
Благодаря , само да знаете как ми стоплихте сърцето! На мен наистина ми доставя по-голямо удоволствие да подаря нещо, отколкото да го закача на стената. Сигурно затова в къщи имам по-малко гоблени от подарените. Напоследък към подаръците вместо картички слагам по нещо избродирано - ето част от това
2007г завърши. Събрах смелост да се отчета какво съм направила. Приемам критики, няма само да се хвалим , я. От друга страна всяко потупване по рамото е голям стимул. Ако не за друго, да довършим започнатите - в мн.число
Благодаря на всички, които ми помогнаха!
Три от миниатюрите на Климт - купих и рамките, но още не съм ги поставила. На живо са по-хубави - като цветове, златното изпъква. Подготвила съм и другите две, но заради коледните чакат започнати
Имам и още един , за мен много специален, но се нуждае от малка корекция, така че той по-късно. Така и не можах да завърша коледните навреме, но работя по тях. Първо тях ще завърша. Снимките не са хубави-развалих качеството за да намаля размера
Може ли съвет- промених малко оформлението на последната си закачка. Кое е по-добро? Дано шегата за мъжа ми да не се стори на някого проява на лош вкус.
Тази вечер ме изненадаха с подарък за 8-март- най-хубавата ножичка за бродиране на ДМС. Ние сме малко като цигането-не трае на кисело мляко Наложи се и аз да подаря изненадата си в може би незавършен вид . Мъжа ми щеше да падне под масата от смях. Ще го дооформяме заедно.Пожелавам на всички млади семейства много щастие и дано след сто години семеен живот като нас да кажат,че половинката им е най-добрия човек, когото познават :kissyou: