Моите гоблени- mladenka

• Началник на темата Началник на темата mladenka
  • Начална дата Начална дата
А това е семейното ни дърво-има две златни цветенца-децата ни и едно мъничко златно-внучето ни.Всяка година го отварям и добавям по едно сърчице за семейния ни празник

Това беше за 14 февруари за годината на дракона
отново за семейния ни празник
и последния подарък за рождения ден на съпруга ми с пожелание да не се докара до тук

Последно редактирано:
Супееер :clap:
винаги с удоволствие разглеждам страничката ти , моделите са много красиви и имат някаква закачка / което страшно ми допада /

Вярно, че много време не си пускала нищо, но сега напълни с красоти. :clap::clap::clap::clap::clap:

Това е подарък за приятелката ми mmagi.nik за годината на змията- портрет на двете ни. По-голямата Змия съм аз-предсказвам й богата и щастлива година
За днес стига:idea:

Последно редактирано:
Много,красиви и оригинални творби:!:Много ми хареса семейното дърво.:clap:
Часовникът е много стилен!:clap:

Много весела страничка:D Личи си,че е на една щастлива жена!Бъди здрава и все така раздавай обич и радост:kissyou:

уникална е :) останах без думи невероятна чанта :) новата собственичка сигурно ще е много горда с нея

А аз, защото съм Мара, пардон, "Ния подробната, пък , и защото си падам по такива чанти и събирам идеи, няколко пъти оглеждах снимките една по една и имам въпросчета. Това под лапичките на Писанка джобче ли е? А тези дръжки вътре в чантата каква роля играят? :confused:

Но чантата е невероятна! Много ми хареса!

Страхотна чанта!!! Поздравления! :clap::clap:И ако може да помоля за схемата, че бих искала и аз един ден да си ушия нещо такова

Назад