kreinik # 4

• Началник на темата Началник на темата viking
  • Начална дата Начална дата
Моля, да ме включите в следващата поръчка - по 3 броя kreinik#4 002HL и 202HL. Ще чакам с нетърпение, защото вече започнах иконата.

Ако не съм закъсняла, бих искала да поръчам Kreinik Blending filament 045 ; Kreinik#4 Braid 102; - по един брой от двата вида. Благодаря!

Последно редактирано:
Kreinik Metallic Threads

nikoll не си закъсняла.Прибавих го към списъка.
Все още очаквам нови поръчки!:kissyou:

мога ли и аз да се включа в поръчката....., ако не е късно? BF 005HL - 1 брой
Благодаря предварително!:kissyou:

Здравейте! Вчера ходих в магазин Кауфланд (Бургас) и на щанда за шивашки материали и принадлежности, след касите, видях че има няколко цвята ламе и е на макари, които много приличат на конците Крейник. Жената която обслужва щанда я нямаше и неможах да попита и даже да погледна конците отблизо. Някой знае ли какви са тези ламета?

Момичета ,помогнете ми!Искам да си поръчам конци Крейник от тук www.8888bg.com/charts.php.Не съм шила с тях и искам експериментално да си поръчам няколко цвята - златисто,сребристо,червено-подходящи за коледни мотиви.Не мога да се ориентирам обаче в цветовете.Има ли каталог?

Момичета ,помогнете ми!Искам да си поръчам конци Крейник от тук www.8888bg.com/charts.php.Не съм шила с тях и искам експериментално да си поръчам няколко цвята - златисто,сребристо,червено-подходящи за коледни мотиви.Не мога да се ориентирам обаче в цветовете.Има ли каталог?

Обърни се към Кати31.Тя ще те ориентира най-добре. :idea:

Мили момичета, имам един въпрос, незнам дали тук е точната тема. Харесала съм си едно гобленче, в което има два цвята DMC E3852 - light effects и DMC E3821 - Metalic Gold. Никога не съм шила със златни конци на DMC, но съм чела тук във форума, че не са особено качествени. Намерих в един сайт, където има същите цветове, конвертирани към Крейник 002J - Japan Gold и 002C - Gold Gord. Та въпросът ми е, от къде мога да си купя Крейник или евентуално тези цветове DMC в България. Гледах в ибей и намерих на едно място, където мога да си поръчам Крейник, но нещо не мога да се ориентирам в дебелината, каква точно трябва да взема.Ще съм благодарна, ако някой може да ми разясни по-подробно.

Има в моя град един магазин, в който продават конци Анхор, но дали продават Reflecta... ще проверя още тази вечер. Благодаря за бързия отговор! :kissyou:

Чудесна новина - ще ми трябват 2 броя kreinik #4 032 Pearl. Моля те пиши каква е процедурата с изпращането и по какъв начин се заплаща. Благодаря:kissyou:

:kissyou:
ИСКРЕ,благодаря ти от сърце!!!
КРЕЙНИНЪТ 032 вече е в мен, и нямам търпание да започна да шия с него!!!

Въпрос към тези, които са шили с крейник: В един или в два ката шиете?
(моя гоблен е на обикновена гобленова панама)

Аз ших на 14-ка, с два ката крейник и един кат от оригиналния конец. На разграфена българска не съм опитвала:confused:

Назад