kreinik # 4

• Началник на темата Началник на темата viking
  • Начална дата Начална дата
wylchin, Моите огромни благодарности!:flowerlove:

Получих писмото ти!

Мили момичета wylchin ми изпрати мостра от конеца.

Това е форумската взаимопомощ!

Но след като го разгледах внимателно, разбрах,
че той просто трудно би могъл да се замени. Той е нещо уникално!

Явно трябва да се мине на вариант - доставка от вън!:cry:

На този сайт са по-евтини:
http://www.marilyns.com/results.cfm?SubCategory=13
Също са по 50 метра. Blending Filament, какъвто е моя и на Reni е 1.45$, а #4 Very Fine Braid е 2.65$. На сайта на Kreinik същите са съответно 1.59$ и 2.99$.
Как става купуването? Направих си международна кредитна карта в български лева. Пазаруването с нея е безплатно и не се начислява лихва, ако парите се върнат до 60 дни. Месечното обслужване е стотинки.

Да се похваля, че аз докарах моята фея до крилата (всъщност е без глава и една ръка още - като взема апарат тия дни ще я покажа) - много ми беше мерак да почна Kreinik-a.
Впечатления след като съм шила вече с Kreinik #4 Very Fine Braid: най-нагло започнах с нормално дълги конци (като мулинето 50 см) - шие се съвсем спокойно, без никакъв проблем. Единствената особеност е, че трябва да се вдява с вдевалче и скърца, като минава през плата - не се плъзга като мулинето. Но все пак на лен 32ct дупките са малки, а конецът е грапав.
Чела съм какви ли не страхотии за метализето на DMC - че се заплита, измъква, че трябва да се шие с много къси конци... Нищо такова при Kreinik. С една дума - който има възможност, наистина да си купи от чужбина и да не го замества с DMC. :gipsy:

Хайде, с нетърпение очаквам да видя!:confused:
Готово! :kissyou:

Ето на тази снимка

http://picasaweb.google.fr/vbourova/ProcesMD83/photo#5083665501119562418

се вижда избродираното с двата цвята Kreinik съвсем ясно. За да се види снимката в реална големина - наистина много детайлно - трябва да се натисне отдясно "Télécharger la photo".

Oriane, много красиво се е получило при теб!

Ще стане разкошна!

Стигнах до извода, след проби с ДМЦ,
че този пусти Kreinik не може да се замени.

Явно трябва да си го набавяма!

Искра, ако стане доставката ще те черпя!:D

Ще зарадваш МНОГО гобленарки!:idea:

Не може да бъде! Тъкмо си блъсках ума как да си го поръчам. На мен ми е необходим DMC 032 kreinik #4 - 3бр., ако съм разбрала правилно, че представлява макаричка с единична нишка от 50м. Не ми е спешно. За паричките само трябва да ми кажеш кога и как да ти ги пратя. Страшно много ти благодаря, Искра, предварително!
Още не мога да повярвам, в този форум стават чудеса!

Молба

Здравейте мили дами!
Имам молба към Вас!
Ако някой има необходимост от конци КРЕЙНИК то моля всеки от ВАС
да пише кой номер му е необходим.
Доставката ще бъде м. септември .
Искра:kissyou::kissyou:
Mога ли и аз да помоля за DMC 032 kreinik #4 Very Fine Braid - 4 бр.Ще ти бъда много благодарна плащам ти ги веднага .Благодаря предварително:kissyou: :confused:

Здравейте мили дами!
Имам молба към Вас!
Ако някой има необходимост от конци КРЕЙНИК то моля всеки от ВАС
да пише кой номер му е необходим.
Доставката ще бъде м. септември .
Искра:kissyou::kissyou:

Това е страхотно предложение от твоя страна! :kissyou: Огромни благодарности за предоставената възможност. :kissyou:
Бих искала да помоля за DMC 032 kreinik #4 Very Fine Braid - 6 бр. Правилно ли съм разбрала, че става въпрос за макари по 50 м.? Пиши как и кога ще стане плащането.

Наистина страхотно предложение ! Може ли и аз да се включа в поръчката ? Ще ми трябва 032 Krinik #4 - 5 бр. Благодаря и ще почерпя :)

Еййй ама браво- и аз искам 5 бр. Крейник 032 #4!Плащам когато кажеш!

Здравейте и от мен!Ако не е много късно за поръчка на Крейник бих искала и аз да помоля за него.На мен ми необходим 032 Kreinik #4 - 5броя.Благодаря предварително, дано само да не съм закъсняла с поръчката.

Мога ли да поръчам два броя 032 Kreinik #4 :idea:, два броя Kreinik #4 Very Fine Braid Colour #102 и два броя от Kreinik Blendind Filament 045 :D

Аз пак ще си пусна една поръчка,пък да става каквото ще.Ще искам от този прословут 032 Крейник#4 - 5 броя.Благодаря за отзивчивостта ти и за това че благодарение на теб доста от нашите гобленарски мечти ще видят бял свят.

Ако не съм закъсняла 4 броя kreinik#4.Kажи как и колко трябва да платя?Благодаря че отделяш от времето си да ни направиш щастливи

wylchin, Моите огромни благодарности!:flowerlove:

Получих писмото ти!

Мили момичета wylchin ми изпрати мостра от конеца.

Това е форумската взаимопомощ!

Но след като го разгледах внимателно, разбрах,
че той просто трудно би могъл да се замени. Той е нещо уникално!

Явно трябва да се мине на вариант - доставка от вън!:cry:

Точно така,няма алтернатива. Крейник е уникален. без него няма да има ефект!

Здравейте на всички поръчали си Крейник!
Извинявам се но доставката ще закъснее малко- до средата на м.октомври.
:kissyou::kissyou:
Искам да съобщя че който има необходимост от КРЕЙНИК #4 -032
да пише

И аз искам 5 броя. веднага плащам!

Назад