моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата ralli
  • Начална дата Начална дата
Успешна и щастлива нова година!Благодаря ви за милите думи!
Трудно си открих темичката и реших да поотупам малко прахта!radikal.ru/F/s010.radikal.ru/i313/1101/68/1668b3d39af2.jpg.html]
1668b3d39af2t.jpg
[/URL]

Доскуча ми от студа и лятото дойде с Тосканският пейзаж на Панна с маслинената клонка.Комплектовката е от нета ,а подбора на мънистата е изцяла по мой вкус.:gipsy:

Благодаря ви за подкрепата!Ето го и вторият пейзаж е готов!:kissyou:Както и първият схема на Панна от нета,конци ДМЦ, подбор на мънистата по мое осмотрение.:D

Прани и изгладени...

Бързам да се похваля,че завърших пингвините преди окончателно да е дошла пролетта!:kissyou:

Благодаря ви за милите думи!
Представям ви последните ми рамкирани гоблени.:kissyou:

Реших да поотупам прахта от страничката си.Каня ви на цитруси.:kissyou:

и една дреболия...

Искам да ви се похваля с няколко новорамкирани гоблена.
Ето два по-стари пейзажа.

Цитрусите и зайчетата също в рамки.

И един пресно завършен мечок-зайче.

Искрено ви благодаря за милите думи!:kissyou:
Вижте какво си купих от Аксиома и уших на един дъх.:D

Бързам да ви се похваля с Тосканските макове!Завърших и оформих и кръстчето,а покрай останалото се пробвах и с ето тези цветенца...:kissyou:

Благодаря ви!:blueflow:
Ето ви една малка порциика коледен дух:

А ето го и рамкирано с рамчица от Джъмбо:

Последно редактирано:
Благодаря ви за милите думи! :kissyou:Ето го мечешкият подарък и за другото ми детенце:

Вече ден след партито мога да покажа и подаръците,които с удоволствие приготвих и подарих на всички присъствали!:kissyou:
!

За много години!:kissyou:Реших да открия 2012 година с едно дребно подаръче за бебе!

Новата година започна със серия подаръци ето това спретнах на бързо за една приятелка!:kissyou:

Назад