моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата ralli
  • Начална дата Начална дата
Трогната съм от милите ви думи!Ефектите по рамката са ,за да прикрият дефектите й!:(Като я разпечатах и открих неприятни драскотини по дървото,но бързо ги замаскирах...По принцип такива пеперудки ми "летят" по шкафовете в кухнята...:D

Последно редактирано:
Все не ми остава време да се похваля с последните ми завършени гобленчета!:DДовърших ягодките веднага след морето,а бебето е готово от понеделник...

Благодаря ви за прекрасните думи!Вие сте много специялни за мен и много държа на вашето мнение!:kissyou:
Завърших и гобленчето за Денис!:party:

В неделя ще ходим на сватба и ето какво изработих в последният момент!:DРамкера малко се е поизложил,но нямам време да го мъча!:confused:

Бързам да ви се похваля с рамкираното бебенце и малко коледни картички.:kissyou:

Последно редактирано:
Благодаря ви мили, момичета,вие сте моя стимул и вдъхновение!:kissyou:
С наближаването на Коледа ето какви подаръчета сглобих!:D

Честита Нова Година!Дано сме здрави и да ни остава време и за гобленчетата!:kissyouИскам да започна новата година като ви покажа няколко наскоро рамкирани гоблени!
:

Благодаря ви мили момичета!Искам да ви покажа как изглеждат и последните ми завършени творби!:kissyou:

Благодаря ви за прекрасните думи!:kissyou:
След 8 дни без компютър се родиха следните неща!:idea:

Благодаря ви за прекрасните думи!Ето над какво работих през последните 2 дни...

Благодаря ви, мили приятелки!Много ценя вашето мнение и се зареждам от похвалите ви!:kissyou:
С радост мога да се похваля с последното си творение.Гобленът е на Чаривная мит,но подбора на мънистата и блещукащата панама са по мое осмотрение!Благодаря на nvvs ,че ми даде остатъка от оригиналният подбор на мъниста,но моят значително се разминава(просто българският пазар на мъниста е доста различен)....

Здравейте дами!:kissyou:Чак срам ме хвана колко трудно си открих темата...Най-накрая завърших Пролетна езда на Ланарте!:gipsy:

Благодаря ви за прекрасните думи!Вие сте моят стимул!
Време е да ви се похваля вчера си взех от ателието за рамки ето тези творби:

Междувременно завърших и плодово-мънистената трилогия!

Реших да поотупам малко прахта от страничката ми...Тези кокошки се родиха малко преди срещата.
А това са два коледни мъника,които все още си чакат идеята за оформление...

И една торбичка за разкош.

Скоро нов гоблен едва ли ще завърша та поне с подаръчето за другарчето от играта да ви се похваля...:kissyou:

Назад