Моите бродирани настроения

• Началник на темата Началник на темата rosi22
  • Начална дата Начална дата
Роси, напоследък рядко влизам във форума - ЛИПСА НА ВРЕМЕ!

Но за 100-ен път казвам, да си жива и здрава и да ни показваш всичко, коета си сътворила!

Как го правиш?
В теб усета за прекрасното е не само вроден, той е вграден!
Не си го разпилявай с основната дейност, за жалост без нея не може, тя ни носи прехраната!

РОСИ, твори, това ти е съдбата, която ти е предначертана!
Не си разпилявай дарбата!

Искам да подчертая, че не съм фенка на Мона Лиза, но това което ти си направила с картината на Леонардо наистина заслужава адмирации! :clap:
Леонардо ряпа да яде!!! :D Твоята повече ми харесва ;)
Божке колко ли си търпелива, за да осъществиш тази идея??? БРАВО :kissyou:

Изумена съм и възхитена! Златни ръце имаш Роси.
Прекланям се пред таланта ти. :clap::clap::clap:

Роси каквото и каже човек за твоята творба ще бъде малко.Който го може го може това е.Творбата ти е за изложба в Лувара.Браво.:clap::clap::clap:

:clap::clap::clap:
Абсолютно съм съгласна с Freeky-Леонардо ряпа да яде.
И не само той.Цялата ти колекция е удивителна.:clap::kissyou:

Не съм поклонничка на Леонардо и не харесвам особено картината,но на теб свалям шапка и мога да кажа ,че гоблена много ми хареса!Невероятна си!

Разгледах с възхищение цялата страничка. Мога да кажа само: ЗЛАТНИ РЪЦЕ!

Разгледах всички творби и онемях, имаш златни ръце!!! И изключително чувство за красота. Много бих искала след време и аз да мога да покажа поне частица от това, което ти си сътворила. Изумително е!

Невероятна колекция! Невероятен усет!Истинско удоволствие бе да разглеждам твоятя страничка.:clap: Личи си усета за красота. Просто нямам думи.:clap::clap::clap:

Роси,единственото нещо,което мога да ти кажа е:
И камък да пипнеш - Диамант ще направиш!!!:flowerlove:

---
Сигурна съм, че ако можеше да види твоята мънистена Мона Лиза щеше много да му хареса.:flower:

Аз просто незнам какъв емотин да избера - :loveglasses:
- този е най-подходящ.
Ако беше видял мънистената Мона Лиза, щеше да си зарови четките и да стане призводител на мъниста!

Приятелки, познати и непознати, благодаря ви за одобрението!
Ама нали не се опитвате да ми заформите суета и гъдел, все пак ми се иска да си стоя в равновесие, за по-удобно. :idea:
Много ме плени въпросът колко мъниста и колко цвята съм използвала за Мона Лиза. Топ гатанка! Не знам, просто вземам някакво мънисто и го слагам там, където ми харесва. В счетоводството никак, ама никак не ме бива.
:kissyou:

Последно редактирано:
_rosi22_
Нямам дъх!Невероятно постижение-във всички области,
към които аз отдавна се стремя!Ако позволиш,ще се опит
вам да те следвам в някои посоки.Засега се опитвам да се
приобщя,за да се престраша да ви покажа някои мои идеи.
Макар че повечето са заминали по пътя си.Не знаеш какво
е да срещнеш сродна душа!!!!!!!!!!Успех!!!!!!!!!!

rosi22, .çak dnes vidyah poslednite ti tvorbi - klimt manista i mona liza s manista , nyamam dumi naistina , dokazana maystorka si na manistata i tova e, pılna si s ideyki :clap: i vse podaryava6 li podaryva6 :kissyou: horata okolo teb naistina sa kısmetlii.......:D:kissyou: uspeh i za napred v novite ti proekti .....

Благодаря ви, наистина ме трогвате всеки ден.

Dona-ilona, вярно е, само сродни души могат да се усещат взаимно по този начин.

Sidika, много мило ми стана от това Ч, което видях в текста ти, така искам да си го имам на моята клавиатура. Моля те, използвай и за Ш красивото опашато S! Знаеш защо - все заради това, сродното... sevgili ve unutulmaz...
:kissyou:

За кой ли път ме оставяш без думи.:clap::clap::clap:

Уникална си със всеки един твой бод!:kissyou:

Мислех, че след толкова време и конците, и боите са ме забравили. Но май ме познаха, разбрахме се някак си.
Получи се този подарък за една малка красавица.
Пожелавам й това да е първата страничка на нейния приказен живот, да я дописва нататък с обичта на близките си и с любовта в сърцето си.

Последно редактирано:
Вече се чудех къде се е загубило "различното арабско момиче"(така съм те кръстила), а то творило! Приказно подаръче!

Роси, цяло удоволствие беше да ти разгледам работите ти! Ти си сърцат, работлив, щедър и пълен с въображение човек! Много ти благодаря за чудесните моменти и ти пожелавам да имаш снахи, които те заслужават!

Назад