Моите бродирани настроения

• Началник на темата Началник на темата rosi22
  • Начална дата Начална дата
Започнах новата година с този Олтар на Любовта.
Така нарекох триптиха по картини на Климт.
Беше голямо удоволствие да импровизирам с цветовете, ламето и коприната, докато се получи това, което аз чувствам, и посланието, което исках да вложа.
Триптихът е замислен като неразделна част от свещниците и е подарък за прекрасни приятели.

Роси,каквото и да напиша няма да е достатъчно,за да изразя възхищението си от всичко сътворено от теб:(Толкова красота,толкова изящество е присъщо само на човек със златни ръце и ГОЛЯМО сърце:kissyou::kissyou:

Ето го и продължението....

Мила приятелко, знаех ,че си върха, но не очаквах,че си стигнала небето...
Тази твоя импровизация, с която ме изненада и зарадва безкрайно много,доказа,че съм била права . Направих над 20 снимки, но никоя от тях не показва ,красотата, на която се наслаждавам на живо. За посланието,което носи няма да говоря, то си е за мен, но това богатство на багри, съчетанието и преливането на цветовете, блясъка на коприната и ламето в цялата цветна палитра, това е неописуемо и го прави уникално. Можеш ли да го повториш?! Зная ,че не можеш,защото ти излизаш извън схемата в процеса на създаването и се водиш само от настроението си и разбирането си за красиво. И малко ме е яд ,че не можеш да го направиш и за себе си. Кой знае,може да е по-красиво,но няма да е същото.
Миличка, продължавай да създаваш красота по твоя неповторим начин! И ти благодаря от сърце за това,че ме дари с удоволствието да се радвам и наслаждавам на това всеки ден! Знаеш ли, аз съм една голяма щастливка!

Последно редактирано:
Нямам думи просто, освен един огромен поклон на Роси за творчеството и и един поздрав на Ниа за новата придобивка.:kissyou:

Роси, чудестни са стъклените съдове! За Климт просто нямам думи. Импровизацията ти както винаги е успешна!:clap:

Би ли ми казала какви бои използва за оцветяването?
Видях 2 такива съда със същия брашлянест мотив в секцията ни и може да си поиграя след време:D

Много се радвам, че ви харесва моят "прочит" на Климт.
Щастлива съм, че си намери мястото в дома на Ния за рождения й ден.
Чела съм някъде, че приживе Густав Климт лесно се вбесявал и замерял с чинии, чаши и каквото му падне.
Надявам се да не ме подгони в сънищата ми заради този триптих. На мен ми е хубаво от вашето одобрение. :gipsy::kissyou:

Роси, чудестни са стъклените съдове! За Климт просто нямам думи. Импровизацията ти както винаги е успешна!:clap:

Би ли ми казала какви бои използва за оцветяването?
Видях 2 такива съда със същия брашлянест мотив в секцията ни и може да си поиграя след време:D

Ками, благодаря ти за похвалите.
Боите са специални за стъкло, купих ги доста отдавна от Варна. Бях толкова омагьосана от магазина, че изобщо не помня къде се намира. За това обаче може да ти помогне Ния - тя знае всичко. :idea:

Пак нещо ново,красиво,и естествено в стил Роси:clap:
Много са оригинални,харесват ми много:kissyou:

Последно редактирано:
Роси, макар да те познавам само виртуално, ми липсваше с оригиналните си идеи (от които си взаимствам понякога, надявам се не се сърдиш) и много се радвам на завръщането ти - последните ти неща са невероятни. Но когато човек е творец и идеите бликат от него, няма начин да не се получи нещо красиво.

:clap::clap:Всичко което си сътворила е нещо върховно ,нямам думи ти бликаш с идеии и ги обръщаш в неземни красоти:kissyou::kissyou:

:hello: Здравейте всички, които не сте ме забравили, и вие, с които не се познаваме!
Едва си измъкнах темата от последната страница, но аз съм си виновна.
Добре ми потръгна годината с Целувката на Климт и понеже е хем лесна, хем доставя удоволствие, взех, че я повторих.
Това е новата ми импровизация - този път с мъниста, за разнообразие.
Получи се подаръче за двама влюбени.
За мен остана приятната емоция от създаването.

Разгледах цялата темичка с голямо удоволствие това са неповторими красоти всичко което видях ме оставя без думи:clap:

Климт с мъниста - невероятно се е получило ! А в друга рамка не мога и да си го преставя :clap::clap::clap:

Приеми искренното ми възхищение от творенията ти!Всички са уникални!!!Но гоблена с момиченцето на морския бряг ,направо ме разчувства! От сърце ти желая още творчески успехи!:kissyou:

Назад